Tüm samsung dokunmatik teller için firmware arşivi başka yerde yok!!!(LİNKLER GÜNCELLENDİ)

Sponsorlu Bağlantılar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
eet ilk telefonumdu star benim pek bilmem lindy i
ama şimdi wave 2 aldım 8530 mükemel birşey o 1 ghz hızı hissediyosun yani :D
Bende Galaxy tablet alcaktım androidli ama annemler izin vermedi fiyatı çokmuş falan filan.Kaldık laptoba laptopda Samsung R580 :)

ahmetyazıcı

Üye
Gardaş bu nasıl yükleniyor telefona?_??

mavı golge

Üye
F480i goremedım arkadasım bulursan sevinirim saygılaımla

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye

targal

Üye
biri firmware kurmayı detaylı yada resimli anlatabilir mi rica etsem?
telefonum monte.

serdyy26

serdyy26

Üye
Samsung star s5603 yok heralde ya da ben göremedim??????????

virus19

virus19

Üye
arkadaşlar lütfen yardım edin. starıma türkçe karakter olayını çözemiyorum ne kadar fw denediysem hepsinde de sonuç aynı nasıl çözücem bunu çok mesaj kullandığım için sıkıntı oluyor

Efsane4040

Üye
Eline sağlık güzel olmuş bende bir tane samsung blue earth var s7550 bir şey yüklemeye çalıştığımda içerik imzalı değil diyor bir de 1yıl 3 ay garantisi var turkcell amblemi çıkıyo açarken firmware yaptığımda bunlar düzelirmi garantisi gidermi yardımcı olursen çok sevinirim.....

lodosank

lodosank

Üye
üstad bunlar orjinal yazılımlarmı ben 5230g yükledim güzelarayüz ama samsung pc suite tanımıyor cihazı orjinal ise tekrar geriyükleyecem tşk

Efsane4040

Üye
Eline sağlık güzel olmuş bende bir tane samsung blue earth var s7550 bir şey yüklemeye çalıştığımda içerik imzalı değil diyor bir de 1yıl 3 ay garantisi var turkcell amblemi çıkıyo açarken firmware yaptığımda bunlar düzelirmi garantisi gidermi yardımcı olursen çok sevinirim.....

Kardeş Daha Öncedende Bu Konu Defalarca Açılmış Ama cevap Yok Lütfen Bi Yardımcı olursanız Çok Sevinirim Telefona Hiçbirşey Atamıyorum:bye2::allalla::megafon::bilmm|-)

halilid

Üye
SAMSUNG S5230/S5233,S8000/S8003,5600,S3650/S3653/S3653W
BU TELLER İÇİN İSE

BU ŞEKİLDE YAPIN VE DOWNLOAD A BASIN

benim tel 8003 jet için bu şekilde yapın diye yazdığın yere galiba nereleri işaretleyeceğiz kutusunu koymamışsın..

SONRA PORT SEARCH BUTONUNA BAS VE DOWNLOAD ET
bu kutuyu.. hatalıysam düzelt çünki firmware yapacağım emeğine bin sağlık..

iasca

Üye
kardes ne olur yardim edin ben yukledim ama yazilar cikmiyor ne olur yardim edin???ne olur nasil yapiyim bi akil verin

--------------- Ekleme ---------------

benim telefonum modeli s3653w

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
kardes ne olur yardim edin ben yukledim ama yazilar cikmiyor ne olur yardim edin???ne olur nasil yapiyim bi akil verin

--------------- Ekleme ---------------

benim telefonum modeli s3653w

bozuk bir fw yüklemişsiniz başka bir fw ile denemesnizi öneririm

bursa1616

bursa1616

Üye
tsklerrrrrrrrrrrrrrr

GALATASARAY5

GALATASARAY5

Üye
saol

bergamali85