Tüm samsung dokunmatik teller için firmware arşivi başka yerde yok!!!(LİNKLER GÜNCELLENDİ)

Sponsorlu Bağlantılar

malgocoglu

Üye
samsung s8300 türkiye yokmu

boldboy

Üye
dostum emegine saglik süper konu ve arsiv olmus ama konunun en basina bir ekleme yapsan

bazi cevaplari okudum sacma sapan sorular var

ilk basa büyükce yaz bence herkes konuyu dikkatli okusun konu icinde yer alan seyler ile ilgili sorulan sorulara cevap vermem diye belirt belki dikkatli okuyup bazi seylerin hazirina konmaktan kurtulup biraz zahmet etme gayreti icine gireriz.

tekrar emeklerine saglik.

(umarum ukalalik yapmadim)

orcnylmz

Üye
samsung gt5233a var bende s523jvjc4 en yakın olanı hangisi

gissever

Üye
Arkadaşım, S5620XXJF2 linki bozuk. Mümkünse yenileyebilir misin? Bede XXJE4 var ve türkçe destekli. İnternetten bir XXJF2 indirdim ancak türkçe çıkmadı içinden. Nasıl oluyor anlamadım. Acaba türkçe olan bir F'li versiyon bulabilir misiniz?
Teşekkür ederim...

avmehmet

Üye
5620 monte için çıkmış türkçe en son firmware hangisidir elinde olan paylaşırsa sevinirim.

humarbaz_

humarbaz_

Üye
kardeş ben firmwire yaptım dil değişti tekrar türkçe olmuyo yardımcı olabilir misin

BeeGee

Üye
Benim de bir sorum olacak..öncelikle tşkrler güzel paylaşım..şimdi bu firmware lerı indirdiğimizde garanti kapsamından çıkarmı çıkmaz mı? bn müşteri hizmetlerini aradım internetten hç bi güncelleştirmeyi desteklemiyoruz kurmayın dedi..başından böle bi olay geçen varmı ? ayrıca bu güncelleştirmeler sonucunda tel.e ek olarak neler gelio..mesela qwerty klavye lazım ve task manager onları bu güncelleştirmeler sayesinde temin edebilirmiyiz?

avmehmet

Üye
Merhabalar, sitede verilen firmwarelerden kurmak istiyorum ama her ihtimale harşı tekrar eski orjinal firmware yüklemem gerekir diye 5620 nin orjinal türkçe firmwareini nereden bulabilirim. veya elinde olan varsa linkini verebilirmi.veya telefondaki firmwarei yedekleme imkanı veya yedekleme programı varmı

BeeGee

Üye
Merhabalar, sitede verilen firmwarelerden kurmak istiyorum ama her ihtimale harşı tekrar eski orjinal firmware yüklemem gerekir diye 5620 nin orjinal türkçe firmwareini nereden bulabilirim. veya elinde olan varsa linkini verebilirmi.veya telefondaki firmwarei yedekleme imkanı veya yedekleme programı varmı
arkadaşım montenin avrupa sürümü var bnce git samsung yetkili servisine garantin varsa onların gözetiminde sürümünü attır..orda ne olur ne olmaz geri çevirebilirmiyiz diye sor..emin ellerde yap bu işi ben öle yapıcam..

Mirossh

Mirossh

Üye
Samsung C3510 neden yok? Yine de teşekkürler:)

gissever

Üye
Linkleri kontrol edermisiniz. S5620XXJF2 linki gitmiş.....

bagle

Üye
arkadaşım verdiğin bilgiler için sağol ben bu yazıyı görmeden önce pixon 12 ye yükledim oda doğu avrupa çıktı.İçinde Türkçe yok.acaba m8910 pixon için türkçe firmware bulabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim.

crocy

Üye
güzel çalışma ve paylaşım...

arkadaşlar 5603 için elinde son firmware olan varmı... (çift sekmeli ve java yüklenebilen)

yada türkcell cihazlarda bulunan S5603JTIG2 firmware olan varsa paylaşabilirmi?

mehmett44

Üye
arkadaşlar bu şeyler ne işe yarıyor

senna93

senna93

Üye
5603 için tr yapiliodu nldu nrd kaldiii =((( msjlarimi okuyamiyorummm.=(

SercanAycan

SercanAycan

Üye
samsungda kurmayı bilsem yapıcam zaten :D

--------------- Ekleme ---------------

berkay ve paranoya kardeşlerim çok teşekkür ederim zorda olsa fw yi kurdum :)

ARkadasım Merhaba,
ßæendede s5620 war aynı şekilde oldu benımkıde,kodlarla oynarken kapandı,şimdide acamıyorum,acılmıyor,bilqisayara baqlıyorum bilqisayar qörüyor fakat herhanqi bi işlem yapamıorum,
nasıl firmware atabılırım? il defa samsung kullanıorum böyle dandık telefon qörmedım ya :off: :S
nasıl yapıcam lutfen yardım edin :S :S :bilmm

roker

roker

Üye
Samsung i8320 H1 telefon için son firmware bulabilirmisiniz?Odin ile güncelleme yaptım ama bir önceki yüklememde yanlış bir işlem yaptım herhalde,bu sefer yüklendiği halde son bölümde odin phone activating failed diye uyarı gösteriyor ve sonra telefonum sim kartı okuma modunda kalıyor,acaba çözümü var mı?

virus19

virus19

Üye
arkadaşım star için türkçe özellikle mesajlarda türkçe karakteri olan+çift sekmeli+java çalıştırabilen yazılım varmı :)

aleko978

aleko978

Üye
kardeş beni yanlış anlama mutlaka güzel bişedir ama firmware ne demek ve m8800 göremedim iyi bişeyse bende yüklemek isterim