Tüm samsung dokunmatik teller için firmware arşivi başka yerde yok!!!(LİNKLER GÜNCELLENDİ)

Sponsorlu Bağlantılar

D_J_UMIT_@

Üye
paylaşım için ellerine sağlık reis I7500 galaxy için neler önerebilirsin???kolay gelsin

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
arkadasim eline saglik benim sorumda i8910hd icin olacak su anda tlf da 2 surum yuklu ama istedigim perfomans yok kamerasi hala turkce ve rusca dil seceneginde karakter hatasi veriyor surum numarasi i8910jvll1 birde ozel surum var onun numarasida i8910turll2 daha ust surum varmi varsa yardiminiz icin tsk ederim

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
S5233WJVJF2 Bu Yazılımı Bulabilirmisin.? Samsung Star Wifinin Yeni Çıkan Telefonlarında Yüklü Olan Firmware..!!

yasin0650

Üye
s5620jtjc2 kardeş bu frimwareyi bulablrmsn

Hayalet__27

Hayalet__27

Üye
Çok Güzel Olmuş Ellerine Sağlık

yasin0650

Üye
beyler bi yardmcı olun ya

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
en yakın zamanda yardımcı oucam okul nedeniyle pek giremiyorum linkleri güncellemeye başladım

Pianist07

Pianist07

Üye
Bir sorum olacak. Bu firmware denilen şeyi yükleyince (şey diyorum çünkü ne olduğunu da tam olarak bilmiyorum :)) telefonun garantisi gider mi? Benimkinin garantisi sürüyor da, o yüzden soruyorum.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
S5233WJVJF2 Bu Yazılımı Bulabilirmisin.? Samsung Star Wifinin Yeni Çıkan Telefonlarında Yüklü Olan Firmware..!!

yeni telefonu srrvise verdiyseniz bu fw yi veriyorlar internette doğrıu dürüst birşey bulamadım teknik servisten verip veremeyeceklerini sorucam

--------------- Ekleme ---------------

Bir sorum olacak. Bu firmware denilen şeyi yükleyince (şey diyorum çünkü ne olduğunu da tam olarak bilmiyorum :)) telefonun garantisi gider mi? Benimkinin garantisi sürüyor da, o yüzden soruyorum.

kimileri gider diyor kimileri gitmez bende gitmedi

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye

yeni telefonu srrvise verdiyseniz bu fw yi veriyorlar internette doğrıu dürüst birşey bulamadım teknik servisten verip veremeyeceklerini sorucam

telefonu servise vermedim... arkadaş aldı da onda gördüm. ondan sordum benim telefonda zaten orjinal firmware yüklü :D:naughty::P:

ekremozo

ekremozo

Üye
Ya arkadaşlar fw yükleyip memnun kalan kimler??? Birisi cevap verebilirmi ?

Ben yüklüycem araştırıyorum ama kimseden net bi yanıt yok...

cemfurkan92

Üye
bnde corby pro var onn için hangi güncellemeleri yüklemem lzm

omer583458

omer583458

Üye
süpersiniz s5233 mobile tv ye olurmu bunlar

erdify

Üye
Samsung GT-S5620 kullanıcılarına;

Telefonunuzun firmware upgrade'ini yapmak istiyorsanız öncelikle size en uygun olan sürümü seçin.
Tavsiye; linkinden indirebileceğiniz S5620XXJE4 sürümüdür. Orjinal yazılımından farkı, ana ekranda en üst köşede gördüğünüz widget yazısının Masaüstü olarak değiştirilmiş olması, ufak tefek türkçeleştirmeler de mevcut. Şu anda yüklediğiniz sorunlu yazılımlarda eksik FACTORY FS dosyasıdır. Bataryayı çıkarıp yerine takın, data kablosu ile pc bağlantısını sağlayın. Ardından telefonunuzu açın. AÇILACAKTIR.

YÜKLEMEYİ YAPMADAN ÖNCE MUTLAKA TELEFON BELLEĞİNDEKİ NUMARALARINIZI, MESAJLARINIZI, RESİMLERİNİZİ, MÜZİKLERİNİZİ, UYGULAMALARINIZI YEDEKLEYİNİZ.

Multiloader ile yükleme yaparken;

BRCM2153 seçili olmalı
BOOT CHANGE ve DOWNLOAD seçili olmalı

İndirdiğiniz rar dosyasını klasöre çıkartın ve sırasıyla boot, amss, apps, rsc1, rsc2, factory fs, csc, shp app ve pfs dosyalarını seçiniz. Bu dosyaları seçerken DİKKAT EDİNİZ, yanlış dosyayı SEÇMEYİNİZ. Defalarca kontrol edin gerekirse.

Multiloader şu anda hazır sıra telefonunuza geldi. Yukerıda belirttiğim gibi telefonunuzun yedeklerini alın, simkartı ve hafıza kartını çıkarın.(Telefon rehberi ve mesajların yedeğini almak için samsung kies ideal. Tek tek giriş yapmanıza gerek yok.)

Telefonunuzu açık halde sim kartı takın yazısıyla USB ile bağlayın. Ve PORT SEARCH butonuna tıklayın.

En altta 8 farklı porttan 1. ya da 2. portta READY yazısı göreceksiniz. Ardından bir kere daha tıklayın ve 1. portta READY[MONTE] yazısının göreceksiniz.

Yükleme işlemininin son safhasına gelmiş bulunmaktayız. Lütfen dikkat;

Siz downloada tıkladıktan sonraaz önce ready monte yazan yerde % biçiminde yüklemenin ilerleyişini göreceksiniz. İlk postada yüklemeyi yapacak ve telefon reset atacaktır. Ardından yüklenen dosyaların otomatik kurulumu başlayacak ve bu kurulumu yine siz % biçiminde takip edebileceksiniz. Yükleme ve kurulumun tamamı bittikten sonra telefonunuz kendiliğinden bir kere daha kapanıp açılacak ve 30 saniye beklemenizi isteyecektir. Bu işlem de bittikten sonra telefon kendiliğinden ingilizce olarak açılacaktır. Tamamen formatlanmış halde olacaktır. Ayarlardan dili TÜRKÇE yapabilirsiniz. Kies araacılığıyla numaralarınızı ve mesajlarınızı geri yükleyebilirsiniz.

Güle güle kullanın...

ekremozo

ekremozo

Üye
ya kardeşim iyi güzelde. Bu fw nin artıları ne eksileri ne?

erdify

Üye
ufaktefek türkçe düzeltmeler. birde ilk başlarda yaşanan takılma donma sorunlarını en aza indiriyor. ama orjinal firmware sorun vermiyorsa yüklemeen o kadar da gerekli değil

canberk01

Üye
sw ver
S5620XXJC1
CSC VER
S56200XAJC1 FİRMWARE GEREK İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

erdify

Üye
sw ver
S5620XXJC1
CSC VER
S56200XAJC1 FİRMWARE GEREK İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

csc ver hakkında bir bilgim yok ama piyasadaki orjinal haliyle tek S5620XXJC1 bu...

ADANALI0106

Üye
arkadaşlar S5620JTJC2 frimwireyi nternette bitürlü bulamadım yardımcı olurmusunuz.Yada bu frimware yüklü telefondan kopyalayabilirmiyim acaba.Şimdiden teşekkürler