Tüm samsung dokunmatik teller için firmware arşivi başka yerde yok!!!(LİNKLER GÜNCELLENDİ)

sharkkk

Üye
s5600 a s5603 versiyonu yükleyebilir miyim?

senna93

Üye
arkadaşlar şu türkçe karakterine bi çözüm bulan yokmu lütfennn

yesill4

Üye
Öncelikle elnize sağlık..
Ben ustalardan bir şey öğrenmek istiyorum. s5233 WiFi telefonuma daha önce bu forumda bulduğum "S523WXXJC1_for_S5233W_Firmware_Turkish(Mart_2010)" yüklemiştim. telefon modelini 5230 WiFi olarak değiştirdi. şimdi yeni firmware lerden hangisini yüklememi tavsite edersiniiz tabii TR olacak.
şimdiden teşekkürler.

3FO

Üye
yardımınıa ihtiyacım var.. ben güncelleme yaparken bir sorun olştu sanırım.. samsung 5620 var ve ekranda telefon ve pc arasında bağlantı olmadığnı gösteren bir uyarı işareti var hiç bir şey yapamıyorum telefona yardm edersen sevinirim..

şey pardon ama firmware ne demek??????

kodlaına göre yüklmn yararına olacaktır çünkü snin verdiğin firmlerden bazıları hata veriyor wifi ünitesinden

--------------- Ekleme ---------------

o telin pek tutulmadığı için koymadım ama senin için önümüzdeki günlerde bulup eklim

sorun olmaz anlatıma göre tkrar yap telinin bataryasını çıkar beklebiraz geçecektir

önemli değil .

şey pardon ama firmware ne demek??????

bizim bilgisayarlarda kullandığımız gibi tlonlarda işletim sistmi kulanır firmwa=işltim sistemi

virus19

Üye
türkçe karakterine çözüm bulmuştun ne zaman anlatırsın teşekkür ederim

arkadaslar 5233a war bende buna wifili yazılım attım wifi çalısırken hata verıyor.acılıp kapanyor

Berkay Hocam Ne xp si anlamadım Belirttigin gibi s3653w JP kodlu firmware turkce degil yardımcı olursan sevinirim

bende xp kodlu firmware yüklemeni tavsiye ettim

yok eğer doğru atarsanız ama yanlış atarsanız telinizden olabilirsniz

ben tele palmpre temayı yükledi tel 5230 oldu onu yeniden 5233wifiye çevirmek için burda s5233w için verdiğin firmwareyi yüklersem tel 5233wifi formatına döner mi yardım pls

sen buradan wifi olan firmwareyi dne ve 5233 olmaz sanırsam çünkü 5230 oluyo yükleyince