Tüm samsung dokunmatik teller için firmware arşivi başka yerde yok!!!(LİNKLER GÜNCELLENDİ)

Silinen Üye 1929612

Kapalı Hesap
sağol güzel arşiv de samsung tüm dokunmatikler için demişsin c3510 yok
bana c3510 için amatör fw lazım

8003 için şarj problemi var firmware atınca düzeliyormu.Bir deneyim dedim ama hangisi en güncel bilemedim yardım ederseniz sevinirim

8003 için şarj problemi var firmware atınca düzeliyormu.Bir deneyim dedim ama hangisi en güncel bilemedim yardım ederseniz sevinirim

şarj problemi bence düzelir çünkü hız vb şeyler düşürülerek şarj süresi uzatılabilir

ya arkadaşlar ben telime yeni firmware yukledim şimdi telefonumu eski haline getirmek istiyorum nasıl getiririm bilen varsa lutfennn yardım etsin

Saqo*

Üye
Teşekkürler.

s8000 türkçe ve easy java firmware S8000ANIG2 DİR HERKESE DUYURULUR.

hd160

Üye
arkadaşlar bende samsung star wifi var da fireware i telefona nasıl yüklicem bilmiyorum yardımcı olur musunuz :S

agll2000

Üye
Muhteşem bir derleme ellerin dert görmesin kardeşim. Çok teşekkür ederim.

mesan

Üye
arkadaşlar benim kullandığım telefonum m5650 lindy ve versiyonu m5650JVIL1 bu sürümden daha yeni bir versiyon var mı?

dostum benim kafa basmadı senden ricam s8000 jet için en son sürüm türkçe frimware hangis yaza bilirmisin teşekkürler.

S8000XEIK1 fw dir rn güncel ve stabil olan

ben s5620 (monte)için firmware yüklemek istiyordum dd li olanı indirdim fakat hem dosyaların içinde india die geçio hemde factory kısmının dosyası yok bi yerde yanlşmı yapıyorum acele cevap verirseniz sevinirim

Reşwan

Emekli Yönetici
güzel çalışma teşekkürler

ben s5620 (monte)için firmware yüklemek istiyordum dd li olanı indirdim fakat hem dosyaların içinde india die geçio hemde factory kısmının dosyası yok bi yerde yanlşmı yapıyorum acele cevap verirseniz sevinirim

evet bu dosyalar bütün dünyadaki firmware dd india firmwaresi başka firmware ile deneyebilirsniz çünkü hepsini tek tek indirme şansım olmadı birçok siteden derleme bir konu.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar benim kullandığım telefonum m5650 lindy ve versiyonu m5650JVIL1 bu sürümden daha yeni bir versiyon var mı?

en iyisi bu sğürüme devam etmen çünkü o telefon ile ilgili fw lerin linkleri zor bulunmaya başlandı .

.BlueTR

Üye
arkadaşım lindy fw si şimdiye kadar çok yerde rastlamadım bu arada lindy her yerde yok bazı mağzalarda ben lindy le star arasında kalmıştım ama star ekran açısınday en iyisi

arkadaşım lindy fw si şimdiye kadar çok yerde rastlamadım bu arada lindy her yerde yok bazı mağzalarda ben lindy le star arasında kalmıştım ama star ekran açısınday en iyisi

eet ilk telefonumdu star benim pek bilmem lindy i
ama şimdi wave 2 aldım 8530 mükemel birşey o 1 ghz hızı hissediyosun yani