&&BERKAY&&
Üye
GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİMEvet abilerim ben bu bölgeden ayrılıyorum telefonum 2.kattan düşüp ikiye yarıldı ekran herşey ve hurda garanti yapılamaz diyor bende yeni tel aldım 5800 artık symbian bölgesinde olucam ama yardımlarım sürekli devam edicek beni unutmayın sağlıcakla kalınagla
agla

Evet abilerim ben bu bölgeden ayrılıyorum telefonum 2.kattan düşüp ikiye yarıldı ekran herşey ve hurda garanti yapılamaz diyor bende yeni tel aldım 5800 artık symbian bölgesinde olucam ama yardımlarım sürekli devam edicek beni unutmayın sağlıcakla kalınagla
agla

teşeükkürler tel evdeyatıyoş şuan ölü bir şekilde pek yaşama şansı yok zaten

güle güle ben buralardayım daha yardımlarım eksik olmaz merak etmeyin paranoyayı bırakmam yanlız sinir krizi geçirebilir![]()

Geçmiş olsun kardeşim.Gitmişsin en gıcık olduğum telefonu almışsın ama neyse.
Yine takılırsın arada buralara.Paranoya'nın da dediği gibi zaman geçtikçe forumdan kopmalar,ceza'lar falan olmaya başladı buda forum için iyi değil ama ne yapalım.

onu neden banladılar ya?Bu arada ege970 ide banlamışlar![]()
Evet abilerim ben bu bölgeden ayrılıyorum telefonum 2.kattan düşüp ikiye yarıldı ekran herşey ve hurda garanti yapılamaz diyor bende yeni tel aldım 5800 artık symbian bölgesinde olucam ama yardımlarım sürekli devam edicek beni unutmayın sağlıcakla kalınagla
agla
resim çekiyodum bnm haylaz kedi bi atladı gittigeçmiş olsun dostum ama nasıl düşürdün ikinci kattan anlamadım![]()
ben buralardayım telden girebildikçe giriyom arada dandik bi laptop buldumValla hacı aynen öyle sensiz tadı tuzu kaçtı forumun başka kimsede yok . Bizim Redcolt banlandı , ManyetikKarpuz 1 hafta ceza aldı daha 5 günü var yani anlıycaan Saınt1 ben bide Cellattm var başka kimse kalmadı .![]()
bit pazarında 250 liraya aldım modlama yapıyom öle dil paketi fln ekliyombenim telefondan modifiyesi çok olduğu için onu aldım yoksa bende yoluna ölmüyomGeçmiş olsun kardeşim.Gitmişsin en gıcık olduğum telefonu almışsın ama neyse.
Yine takılırsın arada buralara.Paranoya'nın da dediği gibi zaman geçtikçe forumdan kopmalar,ceza'lar falan olmaya başladı buda forum için iyi değil ama ne yapalım.

Bu arada ege970 ide banlamışlar![]()

sağol abigecmiş olsun
amma dram'a bağlamışşsın...
ne diyelim Geçmiş olsun...

Ban sırası bize geliyo yavaş yavaş![]()
Aynen neden bu kadar üzüldüysen ben az kaldı ban oluyodum ceza puanım 23tü..
Yok hacı ya sana daha çok var , hiç ceza puanın bile yok .

Aynen neden bu kadar üzüldüysen ben az kaldı ban oluyodum ceza puanım 23tü..
ama sağolsun ozan abi kırmadı beni 3'e düştük...
![]()

ben sana profilden anlatıyım konu dağılmasın..Demek kıyak hea![]()