Tüm Samsung Camiası ELVEDA!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
Tüm Samsung Camiası ELVEDA!!
Evet abilerim ben bu bölgeden ayrılıyorum telefonum 2.kattan düşüp ikiye yarıldı ekran herşey ve hurda garanti yapılamaz diyor bende yeni tel aldım 5800 artık symbian bölgesinde olucam ama yardımlarım sürekli devam edicek beni unutmayın sağlıcakla kalın :agla:agla:agla:agla

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
Evet abilerim ben bu bölgeden ayrılıyorum telefonum 2.kattan düşüp ikiye yarıldı ekran herşey ve hurda garanti yapılamaz diyor bende yeni tel aldım 5800 artık symbian bölgesinde olucam ama yardımlarım sürekli devam edicek beni unutmayın sağlıcakla kalın :agla:agla:agla:agla
GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM :bye2:

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
teşeükkürler tel evdeyatıyoş şuan ölü bir şekilde pek yaşama şansı yok zaten

Paranoya

Paranoya

Üye

Güle güle :bye2:

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
güle güle ben buralardayım daha yardımlarım eksik olmaz merak etmeyin paranoyayı bırakmam yanlız sinir krizi geçirebilir :D

Pianist07

Pianist07

Üye
geçmiş olsun dostum ama nasıl düşürdün ikinci kattan anlamadım :)

Paranoya

Paranoya

Üye
güle güle ben buralardayım daha yardımlarım eksik olmaz merak etmeyin paranoyayı bırakmam yanlız sinir krizi geçirebilir :D

Valla hacı aynen öyle sensiz tadı tuzu kaçtı forumun başka kimsede yok . Bizim Redcolt banlandı , ManyetikKarpuz 1 hafta ceza aldı daha 5 günü var yani anlıycaan Saınt1 ben bide Cellattm var başka kimse kalmadı . :(

SAINT1

SAINT1

Üye
Geçmiş olsun kardeşim.Gitmişsin en gıcık olduğum telefonu almışsın ama neyse. :D
Yine takılırsın arada buralara.Paranoya'nın da dediği gibi zaman geçtikçe forumdan kopmalar,ceza'lar falan olmaya başladı buda forum için iyi değil ama ne yapalım.

Paranoya

Paranoya

Üye
Geçmiş olsun kardeşim.Gitmişsin en gıcık olduğum telefonu almışsın ama neyse. :D
Yine takılırsın arada buralara.Paranoya'nın da dediği gibi zaman geçtikçe forumdan kopmalar,ceza'lar falan olmaya başladı buda forum için iyi değil ama ne yapalım.

Bu arada ege970 ide banlamışlar :(

cellatm

cellatm

Üye

gecmiş olsun

Necmati

Necmati

Üye
amma dram'a bağlamışşsın...

ne diyelim Geçmiş olsun...

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
geçmiş olsun dostum ama nasıl düşürdün ikinci kattan anlamadım :)
resim çekiyodum bnm haylaz kedi bi atladı gitti

--------------- Ekleme ---------------

Valla hacı aynen öyle sensiz tadı tuzu kaçtı forumun başka kimsede yok . Bizim Redcolt banlandı , ManyetikKarpuz 1 hafta ceza aldı daha 5 günü var yani anlıycaan Saınt1 ben bide Cellattm var başka kimse kalmadı . :(
ben buralardayım telden girebildikçe giriyom arada dandik bi laptop buldum :D bit pazarında 250 liraya aldım modlama yapıyom öle dil paketi fln ekliyom

benim telefondan modifiyesi çok olduğu için onu aldım yoksa bende yoluna ölmüyom :D

Bu arada ege970 ide banlamışlar :(

bu bi filme benziyo sırası gelen ölüyo laaaaan :D:D:D

sağol abi

amma dram'a bağlamışşsın...

ne diyelim Geçmiş olsun...

o bnm ilk telefonum ilk göz ağrım ilk modifiyeciğim :D:D:D

SAINT1

SAINT1

Üye
Ban sırası bize geliyo yavaş yavaş :(

Necmati

Necmati

Üye

Yok hacı ya sana daha çok var , hiç ceza puanın bile yok .
Aynen neden bu kadar üzüldüysen ben az kaldı ban oluyodum ceza puanım 23tü..

ama sağolsun ozan abi kırmadı beni 3'e düştük...

:maxicep:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt