Tüm Oyun İsteklerinizi Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

şamil4865

şamil4865

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]bir tek gta mız olsun yeter .. Symbian^3 n8[/SIZE][/COLOR]

nopmyespk

Üye
sırf new star soccer için bootloader kilidinde açık aramaya çalışmıştım ki olayı tam öğrendiğimde boşa kulaç attığımı farkettim new star soccer istiyoruz

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Yapımcı fla dosyasını verse :D

fur-erd

Üye
Arkadaşlar c6-01 için hill climb racing oyunu var mı acaba

xxcreanxx

Üye
arkadaşlar new star soccer ın java için olanından elinizde var link verebilirmiisinz

Krank20

Üye
Nss nin javası yok arkadaşım

- - - Eklendi - - -

Android bi telefonda oynamıstım Vektör'ü çok hoşuma gitti oyun symbian içinde bulabilir miyiz acaba ?

- - - Eklendi - - -

Android bi telefonda oynamıstım Vektör'ü çok hoşuma gitti oyun symbian içinde bulabilir miyiz acaba ?

- - - Eklendi - - -

Oyun isteklerinizi burada sorun

Çok beğendiğiniz ve sis dosyası olmasını istediğiniz swf oyunları varsa burada sorun

Symbian da olup olmadığını merak ettiğiniz oyunları burada sorun

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef :(

arslanla

arslanla

Üye
okey ve pişti geldi link:

mmb34

Üye
Keşke new star soccer i yapabilseydin uğraştığn yinede çok teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

aliverdi2

Üye
acaba bunu portlayabilirmisin dandik oyun ama kardeşim istiyo

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Agent17

Üye
Pes 2012 varmi?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Yok ki

sevaltopuz

Üye
iyi günler nokia 5730 için tam ekran pişti oyunu istiyorum yıllardır arıyorum ama bulamıyorum şimdiden teşekkürler

kemal796

Üye
Nokia500 için angry birds seasonsun linkinini verebilirmisiniz ben bulamadımda...

Jan

Jan

Üye
Sevgili kardeşim Kayahan :) öncelikle kolay gelsin çok başarlısın takdir ediyorum seni. Bir ara senden pes2011 hd nin içeriklerinde değişiklik yapabilir miyiz diye sormuştum fakat olumsuz cevap almıştım ki nedeni sis. değil bin. dosyası olmasıydı. Her neyse şimdi android lerde pes2012 var gördüm bunu tekrar symbian^3 a ayarlayamazmıyız veya nasıl yaparız bir bilgin varmı ? şimdiden teşekkür ederim kardeşim kolaygelsin...

Üst Alt