Tüm Oyun İsteklerinizi Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili kardeşim Kayahan :) öncelikle kolay gelsin çok başarlısın takdir ediyorum seni. Bir ara senden pes2011 hd nin içeriklerinde değişiklik yapabilir miyiz diye sormuştum fakat olumsuz cevap almıştım ki nedeni sis. değil bin. dosyası olmasıydı. Her neyse şimdi android lerde pes2012 var gördüm bunu tekrar symbian^3 a ayarlayamazmıyız veya nasıl yaparız bir bilgin varmı ? şimdiden teşekkür ederim kardeşim kolaygelsin...

Teşekkür ederim
bin editör ile falan denedim sadece türkçe yapılabilir pes
2012 yi ayarlayamayız ki onların yazılan kodlar farklı gittiği yerler farklı ki düzenlenemiyordur onlarda büyük ihtimal hiç bir oyunu portlama söz konusu değil yani

problade187

problade187

Üye
kardesim pocket god oyunu belle için yapabilecek veya cevirebilek varmı

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
kardeşim asphalt 7 istiyorum ama....
la bende flash egitim seti var. Evde pc olsa bu basit iş bence denemek için yaptım okuldaki hocayla 1 tand tabi baya geçgi üstünden. Hem yön tuşu flanda eklemiştik amatör olsada sag tarafada A,B,C butonu koyduk tuş atadık flan. Pek hatrlamym ama yaparm yeni topragz :D

bana da gönderirmisin flash egitim setini . [email protected] şimdiden teşekkür ederim

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
piskopat senaryolar 2'yi yapabilirseniz çok müteşekkir olurum buyur buda linki

username37

Üye
yardım tın tın indirdim gereken dosyalarıda indirdim oyundan 1.500gb hafızam vardı 500mb kaldı oyunu sildiğim halde oyundan indirdiğim dosyaları nerden silebilirim azda deyil 1gb gitti.

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
hungry shark evo oyunu arıyorum n8 telefonum java veya sisx ama sisx olursa iyi olur ilginiz için teşekkürler

mhmtssk

mhmtssk

Üye
virtual tennis arıyorum androiddeki gibi nokia 603 telefonum

o-52

Üye
android ile multiplayer oynanabilecek oyun android ile multiplayer oynanabilecek oyun android ile multiplayer oynanabilecek oyun android ile multiplayer oynanabilecek oyun var mi

szqn55

szqn55

Üye
android de multiplayer pt veya wifi ile oynanan oyu varmı sadece araba yarışı

seventime1

seventime1

Üye
GTA Chinatown Wars varsa veya yapsanız çok makbul olur ,iphonda vardı gordum sanıyorum 290 dı.3D pinball Space cadet eski xp oyunu macro oyundu galiba buda olsa fena olmaz boyutuda küçüktü.

kanonj

Üye
arkadaşlar acaba danger dash 360x640 hileli türkçe varmı beyler şmdidn tşk

kanonj

Üye
eyvallah kardeşim de bu 360x640 ekranı değil yokmu 360x640 olan

VarsakLı07

VarsakLı07

Üye
Asphalt 7 çok iyi ya olursa güzel olur .

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef

kfahaa

kfahaa

Üye
Oyun isteklerinizi burada sorun

Çok beğendiğiniz ve sis dosyası olmasını istediğiniz swf oyunları varsa burada sorun

Symbian da olup olmadığını merak ettiğiniz oyunları burada sorun
tek telefondan 2 kişilik oyun varmı masa hockey i gibi

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
ben sadece onu biliyorum :( tek telefonda 2 kişilik var ama

tugay152

Üye
pet rescue saga yada cand crush saga gibi oyunlar var mı symbian belle için

Kayahan14

Kayahan14