luxoline
Üye
Bencede cok iyi olur harika bir oyun eğer çıkarsa haber verin lütfennew star soccer olursa harika olur daha önce de konusu vardı

Bencede cok iyi olur harika bir oyun eğer çıkarsa haber verin lütfennew star soccer olursa harika olur daha önce de konusu vardı

Ne yazıkkiArkadaşlar c6-01 için hill climb racing oyunu var mı acaba
Oyun isteklerinizi burada sorun
Çok beğendiğiniz ve sis dosyası olmasını istediğiniz swf oyunları varsa burada sorun
Symbian da olup olmadığını merak ettiğiniz oyunları burada sorun
Buyur kardeşim,rardan çıkarıp,telefona atıp dosya yöneticisinden girip oynayacaksın...acabaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu portlayabilirmisin dandik oyun ama kardeşim istiyo
Buyur kardeşim,rardan çıkarıp,telefona atıp dosya yöneticisinden girip oynayacaksın...
C6-01 için PES 2011 sürümü var.Yarım ekran olan.Başka yok...pes varmi pes c6 icin
öncelikle kolay gelsin çok başarlısın takdir ediyorum seni. Bir ara senden pes2011 hd nin içeriklerinde değişiklik yapabilir miyiz diye sormuştum fakat olumsuz cevap almıştım ki nedeni sis. değil bin. dosyası olmasıydı. Her neyse şimdi android lerde pes2012 var gördüm bunu tekrar symbian^3 a ayarlayamazmıyız veya nasıl yaparız bir bilgin varmı ? şimdiden teşekkür ederim kardeşim kolaygelsin...