Senden hiçbir şey alıntı yapmadım...Kanka yeni oyun cıktı yha aspahlt 4 benim konumdan kopyalayıp yapıstırırsın artık milletede kendi ekledim die yutturursun okeeeeeee![]()
ELECTRONİC arkadaşın alıntı yaptığı yer başka bir site.Sen değiLsin..Senden hiçbir şey alıntı yapmadım...

Alıntı yaptığım hiçbir yer yok.5 sitede var bunlar.İnanmıyorsanız hesabımı bile gösterebilirim.ELECTRONİC arkadaşın alıntı yaptığı yer başka bir site.Sen değiLsin..
Asphalt 4 -li versiyonu yok mu daha![]()
Ben linkleri senden mi çaldım?O önizlemelerin hepsini kendim programla yaptım.Arkadasım benım derdim alıntı yapman degıl konu olarak zaten benım konum var üst konu olarak sen neden bunu bilerek benım konumun aynı cınsınden bir konu acıyorsun bunu merak edıyorum sana en ufak bir haksızlık yaptıysam özür dılerım fakat elını vicdanına koy ve dusun bir konu zaten varken neden aynısı bir kere daha acılır sen mobil forumda zaten basarılısın neden burayada el attın merak edıyorum simdi sole bobil forumdakı konunu buraya kopyala yapıstır yapmadın mı sole bakalım ama bne hepsini oyunların aradım buldum resımlerını uyguladım vede lınklerın hepsini ben buldum ve ekledım okeee bysss
kardeş sanırım senin böle konuşmaya hakkın yok kendi ağzınla sölemişsin zaten bir konu varken aynısı nie açılır diye bişey merak ediorum orada 3 tane n gage konusu var ve içlerindeki çoğu şey aynı ve en son açan sensin peki buna ne diyeceksin...Arkadasım benım derdim alıntı yapman degıl konu olarak zaten benım konum var üst konu olarak sen neden bunu bilerek benım konumun aynı cınsınden bir konu acıyorsun bunu merak edıyorum sana en ufak bir haksızlık yaptıysam özür dılerım fakat elını vicdanına koy ve dusun bir konu zaten varken neden aynısı bir kere daha acılır sen mobil forumda zaten basarılısın neden burayada el attın merak edıyorum simdi sole bobil forumdakı konunu buraya kopyala yapıstır yapmadın mı sole bakalım ama bne hepsini oyunların aradım buldum resımlerını uyguladım vede lınklerın hepsini ben buldum ve ekledım okeee bysss

Yine de oyun zenginliği açısından veya güncelleme hızı bakımından...en elle tutuluru ELECTRONIC arkadaşa aitti...kardeş sanırım senin böle konuşmaya hakkın yok kendi ağzınla sölemişsin zaten bir konu varken aynısı nie açılır diye bişey merak ediorum orada 3 tane n gage konusu var ve içlerindeki çoğu şey aynı ve en son açan sensin peki buna ne diyeceksin...
evet haklısın bu açılan konu gereksiz ama böle konuşarak kendinide haksızlığa sürmüşsün![]()
doğru...Yine de oyun zenginliği açısından veya güncelleme hızı bakımından...en elle tutuluru ELECTRONIC arkadaşa aitti...
sitenin şerifi gibisin valla.girdin kestin attın..!Konuyu tartışmaya devam etmeniz anlamsız ! Herkes kendi paylaşımına bu denli yorumlar yapabilir , olmaması gereken bir durum oluşmamıştır..