Tüm N-Gage 2.0 Oyunları 'BiNPDA'

Sponsorlu Bağlantılar

fb_aykut_

fb_aykut_

Üye
Metal gear oyununu bılen bi allahın kulu yok mu ya yardımcı olcak bırı yok mu? blgsayrdakı grafık tutturmayı gectım 2. bölumde takıldım sinyallı bı oda falan var tuvalletler falan var o bölum ne yapmam lasım çözümü bilen var mı?

mami24

mami24

Üye
saolasın

5700xpress

Üye
Mükemmelsin ya saol

wersace93

Üye
çok tesekkürler n78 için secman arayıp duruyodum en sonun da oldu çok saol bu arada n78de ngage oyunları ve secman programıda çalısıyo

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Kanka yeni oyun cıktı yha aspahlt 4 benim konumdan kopyalayıp yapıstırırsın artık milletede kendi ekledim die yutturursun okeeeeeee:bann:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ELECTRONİC arkadaşın alıntı yaptığı yer başka bir site.Sen değiLsin..
Asphalt 4 -li versiyonu yok mu daha :aman2:
Alıntı yaptığım hiçbir yer yok.5 sitede var bunlar.İnanmıyorsanız hesabımı bile gösterebilirim.

mami24

mami24

Üye
harika bi paylaşım saolasın

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Arkadasım benım derdim alıntı yapman degıl konu olarak zaten benım konum var üst konu olarak sen neden bunu bilerek benım konumun aynı cınsınden bir konu acıyorsun bunu merak edıyorum sana en ufak bir haksızlık yaptıysam özür dılerım fakat elını vicdanına koy ve dusun bir konu zaten varken neden aynısı bir kere daha acılır sen mobil forumda zaten basarılısın neden burayada el attın merak edıyorum simdi sole bobil forumdakı konunu buraya kopyala yapıstır yapmadın mı sole bakalım ama bne hepsini oyunların aradım buldum resımlerını uyguladım vede lınklerın hepsini ben buldum ve ekledım okeee bysss

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadasım benım derdim alıntı yapman degıl konu olarak zaten benım konum var üst konu olarak sen neden bunu bilerek benım konumun aynı cınsınden bir konu acıyorsun bunu merak edıyorum sana en ufak bir haksızlık yaptıysam özür dılerım fakat elını vicdanına koy ve dusun bir konu zaten varken neden aynısı bir kere daha acılır sen mobil forumda zaten basarılısın neden burayada el attın merak edıyorum simdi sole bobil forumdakı konunu buraya kopyala yapıstır yapmadın mı sole bakalım ama bne hepsini oyunların aradım buldum resımlerını uyguladım vede lınklerın hepsini ben buldum ve ekledım okeee bysss
Ben linkleri senden mi çaldım?O önizlemelerin hepsini kendim programla yaptım.

TopFury

TopFury

Üye
Kimsenin cevap vereceğinden ümidim olmasada pek..:
arkadaşlar ben bazı oyunları yüklerken(one;b.i.a.;system rush;creatures of deep) ''file corrupted'' diye uyarı alıyorum...ne yapmam konusunda fikri olan var mı? Hack demeyin çünkü Sys' klasörümün içi boş...

oguziverson

oguziverson

Üye
kardeş sanırım senin böle konuşmaya hakkın yok kendi ağzınla sölemişsin zaten bir konu varken aynısı nie açılır diye bişey merak ediorum orada 3 tane n gage konusu var ve içlerindeki çoğu şey aynı ve en son açan sensin peki buna ne diyeceksin...
evet haklısın bu açılan konu gereksiz ama böle konuşarak kendinide haksızlığa sürmüşsün :oke:

System X

System X

Üye
sağolasın muhtesem harika en düzenli paylasım olmus.diğerlerindeki bütün linkler ölü üstelik üst başlıkta

TopFury

TopFury

Üye
kardeş sanırım senin böle konuşmaya hakkın yok kendi ağzınla sölemişsin zaten bir konu varken aynısı nie açılır diye bişey merak ediorum orada 3 tane n gage konusu var ve içlerindeki çoğu şey aynı ve en son açan sensin peki buna ne diyeceksin...
evet haklısın bu açılan konu gereksiz ama böle konuşarak kendinide haksızlığa sürmüşsün :oke:
Yine de oyun zenginliği açısından veya güncelleme hızı bakımından...en elle tutuluru ELECTRONIC arkadaşa aitti...

oguziverson

oguziverson

Üye
Yine de oyun zenginliği açısından veya güncelleme hızı bakımından...en elle tutuluru ELECTRONIC arkadaşa aitti...
doğru...

Salihyet

Salihyet

Üye
Konuyu tartışmaya devam etmeniz anlamsız ! Herkes kendi paylaşımına bu denli yorumlar yapabilir , olmaması gereken bir durum oluşmamıştır..

TopFury

TopFury

Üye
Konuyu tartışmaya devam etmeniz anlamsız ! Herkes kendi paylaşımına bu denli yorumlar yapabilir , olmaması gereken bir durum oluşmamıştır..
sitenin şerifi gibisin valla.girdin kestin attın..! :oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
Bazen sert bi mesaj gerekiyor, çünkü insanlar unutuyor kavganın ileriye gidebileceğini ;)

nabusta

Üye
Bence sitedeki en güzel N-Gage konularından