Tüm Marka telefonlar için Yetgili Ağızdan çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
grafikeer

grafikeer

Üye
Soru: 4 yaşındayken hangi telefonu kullanıyordun? Şu tuşlarına basınca cik cik ötenlerden mi?
Kimseye cevap verememişsin sadece teşekkür istemişsin. Seviye, imla desen yerlerde. Yetkili, yetkisiz ağızı olan konuşuyor.
İnsanlar konu başlığını görüp, bir umut derdine çare olur belki diye boş yere beklenti içine giriyor. Seninse verdiğin cevaplara bak.
Düzeltme: Arkadaşım kusura bakma sen zaten tel kullandım yazmışsın, ben de onu telefon olarak anladım. Şimdi yeniden okuyunca farkettim. Bi yanlışlık oldu.

• Beğen
Tepkiler: hastroloji

foxsun

Üye
nokia c7 aldım ovi navigasyon güzel ama bana altarnatif kapsamlı güzel kullanımı kolay bir program kurulumuyla birlikte özelime atabilirmisin teşekkürler şimdiden eline emeğine sağlık

akfgr

Üye
meraba. Samsung GT-S5620 kullanıcısıyım. Telefonu kurcalarken "debug settings" le oynadım ve telefon kendinden geçti. Ne yaptıysam düzeltemedim. Yardım edebilirmisiniz ??

izo37

izo37

Üye
Soru: 4 yaşındayken hangi telefonu kullanıyordun? Şu tuşlarına basınca cik cik ötenlerden mi?
Kimseye cevap verememişsin sadece teşekkür istemişsin. Seviye, imla desen yerlerde. Yetkili, yetkisiz ağızı olan konuşuyor.
İnsanlar konu başlığını görüp, bir umut derdine çare olur belki diye boş yere beklenti içine giriyor. Seninse verdiğin cevaplara bak.
Düzeltme: Arkadaşım kusura bakma sen zaten tel kullandım yazmışsın, ben de onu telefon olarak anladım. Şimdi yeniden okuyunca farkettim. Bi yanlışlık oldu.

Aahaha cok karizmatik cvp olmuş cuk diye oturdu derlerya aynen öyle :D helal olsun. Bu herif şakamıdır ya şakamısın la sen kereta tel yetkili ağız diyo bide ahahaha vallaha koptum ya milletinde zamanını çalıyo bide ayıp.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
adam suresiz ban yemis sizde hala soru soruonuz beyler :kop::kop:

kopkop53

Üye
sa benm samsung m8800 pixon telefonum var buna yazılım yuklerken elektrıkler kestı ve yazılım yarıda kaldı sımdı tel hıc acılmıyor garantısıde bıtmıs tel ı cogu yere goturdum ama hıc bırınde parcası yok bazıları anakartı yandı dıo bazıları yazıcım çip i yandı dıo ne yapcamı bılmıyorum tel ı atmakta ıstemıyorum .. yardım edersenz cok memnun olurum .!

hastroloji

hastroloji

Üye
Sanane olum kes sesini yerine otur sen ananin karnindayken ben tel kullanoyodum ben 4 yasimdan beri tel kullanoyorum yani bu zamana kadar her teli kullandim :(

Tabi kesin öledir.

----------Eklendi @ 23:22:06 ---------- Yazıldı @ 23:20:59 ----------

Katılıyorum.

Yigit315

Yigit315

Üye
Vay ağaz vaay

cunior_19

cunior_19

Üye
dOstum bende samsung s 8000 var ve ne zaman bi uygulama oyun yüklemeye kalksam bazı öğeleri silin diyor.fakat 1.5 gb boş alan var tel hafızasında.neden yükleyemiyoruö.uygulamaları jar ve jadlarıyla attım yine olmadı versiyon yükselttim yine olmadı bana yardımcı olursan çk mutlu olucam biraz uğraşman gerek sanırım ama inşallah yardımcı olucaksın biliyorum:ağlarım:

502kemal

Üye
samsung s8003 okey tşk

akoni

Üye
S.A benim s5620 ye Q klawye attım ama devamlı mesajlaşında telefon donuyo ve kendini tekrar başlatıyo ben bu q klavyeyi nasıl kaldıra bilirim acaba :) TŞK EDERİM

GHOST_O.R.J

GHOST_O.R.J

Üye
s8003 te ses sorunu var bırı arayınca ses cıkıyo fakkat mp3 vıdeoda falan ses yokkkk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...