Tüm Marka telefonlar için Yetgili Ağızdan çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karizma927

karizma927

Üye
    Konu Sahibi
Tüm Marka telefonlar için Yetgili Ağızdan çözüm
Arkadaşlar telefonunuzda herhangi bi sorun varsa hemen bana sorabilirsiniz ben telefoncuyum Yetgili ağızdan çözümler Ne sorunu olursa olsun söyleyin lütfennnnnn !!! =D

:vur:yuru:megafon::megafon::aha::aha::nono::nono:

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Hangi telefon olursa olsun soru sorabilirsiniz lütfen çekin meyin telefonunuza istediğiniz programlarıda söyleyin ben bulurum lütfen teşekkür etmeyi unutmayın arkadaşlar =) =D

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Cevap verebileceğinden emin misin? :)

Samsung GT-S5620 Monte cep telefonum Dolfin İnternet Tarayıcısı ile web hizmeti vermekte. Uygulama versiyonu 1.5 ve WAP 2.0 destekli fakat siteleri açmamda sorun yaşıyorum. Sayfa çok büyük düzgün görüntülenemeyebilir diyor. Nedir acaba sorunu ve çözümü? Teşekkürler.

berkcombil

Üye
Arkadaşlar daha dün Galaxy S aldım ve alarm bölümünde gerekli ayarlamaları yaptım.Fakat telefon kapalıyken açılsın mı vb. hiçbir seçim butonu yok.Yani telefonum kapalıyken alarmı çalmıyor.Bilen duyan gören,en önemlisi de sorunun çözümünü bilen varsa bi yardım lütfen ACİLLL.

karizma927

karizma927

Üye
    Konu Sahibi
Tastekin kardeş sen opera mini 5.1 i indir onunla aç çünki bazı siteleri açamaya biliyor sitenin boyutu yüksek olduğu için meraklanma telefonunda sorun yok her telefon yapar onu ama ben sana opera mini 5.1 tavsiye ederim bende tam ekran var linkini vercem bekleyin =D

Kardeş samsung monte telefonunda alarmda kapalıyken aç yok ama bi arkadaşa programını bulmuştum arim bulunca linki veririm =D

Teşekkürler

teşekkürler

TasteKiN

TasteKiN

Üye
bu mu şimdi cevap karizma :)

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
samsung c3510 genoa telefonm var.firmware atmak içn nasıl dowload moduna geçirebilirim?

kudret2694

Üye
bende samsung j150 var acaba cep telefonumu moden olarak kullanabilirmiyim

GALATASARAY5

GALATASARAY5

Üye
bu ne yawwwwww

pcwolf

pcwolf

Üye
Başlık imla kurallarına göre düzeltilse güzel olurdu.

şe şe

Üye
slm kardeş samsung m8800 pixon telefona tema oyun nasıl atılıyo bir türlü bulmadım yardımcı olur musun ? şeref ali şevik face den mesaj atarsan seinirim

karizma927

karizma927

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim o tele atmasi cok kolay blutoot al bi yane pc ye tak ve oyunlari sirasiyla tele gonder ve sirasiyle yukle calisir
cevap bu bu kadar yaziyonuz ama bi tesekkurler btonuna tiklamiyonuz lutfenn bi tesekkur yeter !!!! :D

Arkadasim o tele atmasi cok kolay blutoot al bi yane pc ye tak ve oyunlari sirasiyla tele gonder ve sirasiyle yukle calisir
cevap bu bu kadar yaziyonuz ama bi tesekkurler btonuna tiklamiyonuz lutfenn bi tesekkur yeter !!!! :D

pcwolf

pcwolf

Üye
Linkte derdimi yazdım

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
arkadasım sen kısaca afedersiniz hiç bi b.. bilmiyosn ya konu kapatılsın bence

karizma927

karizma927

Üye
    Konu Sahibi
Sanane olum kes sesini yerine otur sen ananin karnindayken ben tel kullanoyodum ben 4 yasimdan beri tel kullanoyorum yani bu zamana kadar her teli kullandim :(

pcwolf

pcwolf

Üye
Eee konuşsun o zaman yetkili ağzın...

• Beğen
Tepkiler: Yigit315

furkanguner

Üye
corby pro için tema bulurnur mu?

drberkant

Üye
hocam ben 2 gün önce gg üzerinden samsung m8800 pixon aldım. Bigisayara ayrı ayrı hem samsung new pc studio hemde eski vs yüledim. Hem windows 7 hemde xp de denedim ama bilgisayar bir türlü telefonu göremedi. Bluetooth ile bağlanmayı denedim ama yine bağlanamdı. Ne GPS özelliği için route66 oan firmware yükleyebiliyorum nede telefonun radyosunu kullanabiiyorum. Radyo arama yapıyor kulaklk takılı ama hiç istasyon bulamıyor. Yerleşim yerimde yüzlerce radyo rahatlıkla çekiyor ama telefon bir türlü algılayamıyor

drberkant

Üye
işte sana çözüm
*#726872# yap
onayla ve kabloyu tekrar bağla. Data interface yazılı otomatik olarak yükleniyor. Sorun çözüldü bende.

Yigit315

Yigit315

Üye
Yetkili ağaaaz?Sizi dinliyoruzz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...