Tüm İllerde FM Vericinin En İyi Çektiği Frekanslar

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
büyük şehirler içi fm transmitter lar hayal kırıklığı olur ama taşralarda ve küçük il- ilçelerde harika kullanılır..

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
eryaman tarafı merkez sayılıyor bütün yayınlar net şekilde ulaşıyor o yüzden işiniz zor..beypazarı- nallıhan ve şereflikoçhisar tarafındakiler fm transmitter ı dibine kadar kullanır :)
dostum oralar şehir dışı sayılıyor yaa güçlü değil fm transmitter poff güncellemeylede bişey yapamazlar sanırm

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
zamanında eryaman sincan arası radyo testi yapmıştım bütün frekanslar net ulaşıyordu sincan dan sonra tıslamalar başlıyordu ve temelli den itibaren yayınlar son buluyordu..polatlı radyoları başlıyordu..o yüzden dedim eryaman şehir içi diye :) merkez ilçelerden olmayabilir tabi onu bilemem

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
zamanında eryaman sincan arası radyo testi yapmıştım bütün frekanslar net ulaşıyordu sincan dan sonra tıslamalar başlıyordu ve temelli den itibaren yayınlar son buluyordu..polatlı radyoları başlıyordu..o yüzden dedim eryaman şehir içi diye :) merkez ilçelerden olmayabilir tabi onu bilemem

hayır eryaman şehir içi sayılır merkez olmayabilir tabi ama benim dediğim sen şereflikoçhisar beypazarı felan rahat çalıştırıyo demişsin ben oralar için şehrin dışında kalıyo dedim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
şehir dışı ibaresini eklemeyi unutmuşum afedersin tabiki dış ilçe onlar :)

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
Yeri ve zamanına göre değişiyor arkadaşlar bu bence,ben genelde 107.00da dinlerken geçen gün bi radyo frekansı buldu arabam o frekansta,107.20 yaptım şimdi 102.20 olarak dinliyorum Kahramanmaraş'ta ve ek bir bilgi vereyim,radyo verici modundayken bir insanun elinin telefona temas etmesi verici gücünü artırıyor,çok kez denedim emin olun tutuyor bu şey işe :)

sirhot06

Üye
Ankara'da 1 aydır 88,3 kullanıyordum bugun frekans dolmuş :off: Şimdi 93,90 buldum. Ulus, kızılay, etlik, abidinpaşada kullandım. Sıkıntı yok bilginize :yuru

gurkan0484

gurkan0484

Üye
ist.da 98.10 güzel çekiyor frekansı bozmuyor bende çok frekans denedim bence en iyisi 98.10

sublieutenant

sublieutenant

Üye
valla oturduğum bölgede 4 radyo çekiyor, o da zorlarsan :D o yüzden benim için frekansların hepsi boş :ehe

cardanadam

cardanadam

Üye
araç radyosu kullananlar araçların antenini sökerlerse daha iyi çektiyini görecekler genelde vidalı oluyor anten

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
​adana 104,40

suat1111

suat1111

Üye
ist yooookkkk

AhmetSingan

AhmetSingan

Üye
​Şanlıurfa 100,00