Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüm İllerde FM Vericinin En İyi Çektiği Frekanslar
Sponsorlu Bağlantılar
Makale_Helvetia
Üye
büyük şehirler içi fm transmitter lar hayal kırıklığı olur ama taşralarda ve küçük il- ilçelerde harika kullanılır..
eryaman tarafı merkez sayılıyor bütün yayınlar net şekilde ulaşıyor o yüzden işiniz zor..beypazarı- nallıhan ve şereflikoçhisar tarafındakiler fm transmitter ı dibine kadar kullanır
Telefona eklenebilecek en güçlü verici var zaten daha ötesi olmaz.
Makale_Helvetia
Üye
zamanında eryaman sincan arası radyo testi yapmıştım bütün frekanslar net ulaşıyordu sincan dan sonra tıslamalar başlıyordu ve temelli den itibaren yayınlar son buluyordu..polatlı radyoları başlıyordu..o yüzden dedim eryaman şehir içi diye merkez ilçelerden olmayabilir tabi onu bilemem
zamanında eryaman sincan arası radyo testi yapmıştım bütün frekanslar net ulaşıyordu sincan dan sonra tıslamalar başlıyordu ve temelli den itibaren yayınlar son buluyordu..polatlı radyoları başlıyordu..o yüzden dedim eryaman şehir içi diye merkez ilçelerden olmayabilir tabi onu bilemem
hayır eryaman şehir içi sayılır merkez olmayabilir tabi ama benim dediğim sen şereflikoçhisar beypazarı felan rahat çalıştırıyo demişsin ben oralar için şehrin dışında kalıyo dedim
Makale_Helvetia
Üye
şehir dışı ibaresini eklemeyi unutmuşum afedersin tabiki dış ilçe onlar
cgrylmz7
Üye
Yeri ve zamanına göre değişiyor arkadaşlar bu bence,ben genelde 107.00da dinlerken geçen gün bi radyo frekansı buldu arabam o frekansta,107.20 yaptım şimdi 102.20 olarak dinliyorum Kahramanmaraş'ta ve ek bir bilgi vereyim,radyo verici modundayken bir insanun elinin telefona temas etmesi verici gücünü artırıyor,çok kez denedim emin olun tutuyor bu şey işe
sirhot06
Üye
Ankara'da 1 aydır 88,3 kullanıyordum bugun frekans dolmuş Şimdi 93,90 buldum. Ulus, kızılay, etlik, abidinpaşada kullandım. Sıkıntı yok bilginize
gurkan0484
Üye
ist.da 98.10 güzel çekiyor frekansı bozmuyor bende çok frekans denedim bence en iyisi 98.10
sublieutenant
Üye
valla oturduğum bölgede 4 radyo çekiyor, o da zorlarsan o yüzden benim için frekansların hepsi boş
cardanadam
Üye
araç radyosu kullananlar araçların antenini sökerlerse daha iyi çektiyini görecekler genelde vidalı oluyor anten