İhtiyar007
Üye
Arifi bul getir içimdeki hep pitir!Bu konu süreceeekkk alem göreeeceeek ye ye !Haydi beylerrrr yeni bişey uydurduğum şeyler yo yoHavalar soğudu üzerimdeki pou'ydu yow yow isipari şunlita!

Arifi bul getir içimdeki hep pitir!Bu konu süreceeekkk alem göreeeceeek ye ye !Haydi beylerrrr yeni bişey uydurduğum şeyler yo yoHavalar soğudu üzerimdeki pou'ydu yow yow isipari şunlita!

Ne dediğini anlamadım ama iyi güldüm Allah da seni güldürsünArifi bul getir içimdeki hep pitir!Bu konu süreceeekkk alem göreeeceeek ye ye !Haydi beylerrrr yeni bişey uydurduğum şeyler yo yoHavalar soğudu üzerimdeki pou'ydu yow yow isipari şunlita!

Saolasın gülüm alemdeki tülüm yo yoNe dediğini anlamadım ama iyi güldüm Allah da seni güldürsün![]()
![]()
Hortlattında noldu bura bizim mi oldu yow in dı fiçur taymmmmm ! mekiosnak yo yoKeşke konuyu hortlatmasaydım![]()
isipari şunlita isimari geninzuta yunahnahnah mira mira mira mira bomba geymşekul dırıtdırıtttıdırııı dırıdındırı dındırı dındırır rıııııı geymşekolovvvv geymşekolovvvv 

Hortlatmasaydım daha mesaj yazmayacaktınSaolasın gülüm alemdeki tülüm yo yo
Hortlattında noldu bura bizim mi oldu yow in dı fiçur taymmmmm ! mekiosnak yo yoisipari şunlita isimari geninzuta yunahnahnah mira mira mira mira bomba geymşekul dırıtdırıtttıdırııı dırıdındırı dındırı dındırır rıııııı geymşekolovvvv geymşekolovvvv
![]()

Beyler bir anda bu söz aklıma geldi nasıl ama yaratıcı değil mi?Kötü bir anlam çıkarılmasın plsssss...
![]()
Yazdında noldu bura senin mi oldun? Yow yowwHortlatmasaydım daha mesaj yazmayacaktın![]()

Kelimeler çok saçma olduYazdında noldu bura senin mi oldun? Yow yoww![]()

Kelimeler saçma içimi açma !Sen şimdi gerçekten Arif değilmisin
Eğer Arifsen dükkana uğra bi![]()

Kelimeler saçma içimi açma !![]()
Senide kaybettikMontum mavi
Patlıyorum abi !

Çok süper yaptın keyfime baktım yo yoMontum mavi
Patlıyorum abi !
Kaybettikte noldu turkcell senin mi oldu ?? yo yoSenide kaybettik![]()
Tövbe estağfirullah
Çok süper yaptın keyfime baktım yo yo
Kaybettikte noldu turkcell senin mi oldu ?? yo yo

Yanlışımız varsa affet abikullandığınız cumlelere dikkat edin