İhtiyar007
Üye
İmkanlıYoh ben ve okumak![]()

İmkanlıYoh ben ve okumak![]()

:A ney la =P , tanımıyom seni![]()
çok kibar soru sorarım
a aaaa beyler Ankaradaki şeyler yani! ben yokken iyi kaynatmışsınız ortalığı öldürmüşsünüz beni öyle olsun o zaman bir espri daha gelsin.
-Sana bir sır vereceğim
+Ver
-Baksır

Hayran kaldın değil mi biliyordum.
:rockstar:Hayran kaldın değil mi biliyordum.
a aaaa beyler Ankaradaki şeyler yani! ben yokken iyi kaynatmışsınız ortalığı öldürmüşsünüz beni öyle olsun o zaman bir espri daha gelsin.
-Sana bir sır vereceğim
+Ver
-Baksır

Bu da sana gelsin! İhtiyar olduk,biz bir kulduk. Bu çok anlamlı oldu görmüş olduğun gibi senin ismin için yaptım nasıl ama _? Etkilendin değil mi=?
Yahu kimsin kimsin diyip sorma 2 senedir bu siteye bağlıyım bazıları bilir çoğu ile diyaloğa girmiyorum o yüzden tanımıyorlar öyle işte

hortlattım
AcayipBu da sana gelsin! İhtiyar olduk,biz bir kulduk. Bu çok anlamlı oldu görmüş olduğun gibi senin ismin için yaptım nasıl ama _? Etkilendin değil mi=?

Ule Arif yoksa senmisin?Bu da sana gelsin! İhtiyar olduk,biz bir kulduk. Bu çok anlamlı oldu görmüş olduğun gibi senin ismin için yaptım nasıl ama _? Etkilendin değil mi=?
Doğru söyle yoksa sen Arifmisin?Bu da sana gelsin! İhtiyar olduk,biz bir kulduk. Bu çok anlamlı oldu görmüş olduğun gibi senin ismin için yaptım nasıl ama _? Etkilendin değil mi=?

Arif de kim alemdeki !Doğru söyle yoksa sen Arifmisin?![]()
Senin gibi yazı yazan biriArif de kim alemdeki !

Arifi bul getir içimdeki hep pitir!Bu konu süreceeekkk alem göreeeceeek ye ye !Haydi beylerrrr yeni bişey uydurduğum şeyler yo yoSenin gibi yazı yazan biri![]()
Havalar soğudu üzerimdeki pou'ydu yow yow isipari şunlita!