Camera Tüm Dünya Mobeseleri Cebinizde - Dünya Mobese Android Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

f_n_di

Üye
    Konu Sahibi
Tüm Dünya Mobeseleri Cebinizde - Dünya Mobese Android Uygulaması

Merhaba arkadaşlar ,

mobese uygulamaları serimin en kapsamlısı olan uygulamamı neredeyse bir hafta önce yayınladım ama yoğunluktan dolayı ancak tanıtımını yapabiliyorum.

Uygulama şuan için Türkiye dahil 11 ülkeyi içeriyor daha çok ülkelerin kameraları gelecek ama bu aralar evi taşıdığımız için bilg. da pek vakit geçiremiyorum güncellemeler ile yeni ülkeler ve yeni kameralar gelecek.

Aktif ülkeler:
--Almanya
--Bosna Hersek
--Brezilya
--Dominik Cumhuriyeti
--Grenada
--Hırvatistan
--İspanya
--İtalya
--Slovenya
--Türkiye
--Yunanistan

Güzel bir haber daha bu uygulamada ülke girişlerindeki geçiş reklamlarını kaldırdım sadece iki kameradan önce bir geçiş reklamı ve her kamera kapanmasından sonra bir geçiş reklamı görünüyor.

Aşağıdaki birkaç ekran resmi ve indirme bağlantıları google play linki bulunuyor. Türk geliştiricilere destek için 5 yıldızları eksik etmeyeceğinizi düşünüyorum şimdiden teşekkürler.

Eksik ve fikirlerinizi eleştirilerinizi bekliyorum güncellemelerde faydalı olacaktır.

Daha fazlası için Uygulamayı indirebilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: piccolo_master ve maximumüye

maximumüye

maximumüye

Üye
Tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: f_n_di ve piccolo_master

f_n_di

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamayı güncelleyeceğim eklenmesi için öncelik verilen ülkeler hakkında fikir alabilirim

technogamer2345

Üye
Ne ise yariyor diger ulkeleri falanmi seyrediyoruz. :D

kralberk13

kralberk13

Üye
teşekkürler hemen deniyorum
çok güzel nikah salonunu izliyorum
yanlız kamerada veya uygulamada sorunlar var çoğu video izlenmiyo hata veriyo

Hasand.

Hasand.

Üye
Teşekkurler yanlız böyle uygulamalar özel hayat gizlılıgını ihlal edıyor dıye duşunuyorum

f_n_di

Üye
    Konu Sahibi
Ne ise yariyor diger ulkeleri falanmi seyrediyoruz. :D
Evet dostum aynen öyle vizesiz pasaportsuz o ülkeleri görebiliyosun :)
teşekkürler hemen deniyorum
çok güzel nikah salonunu izliyorum
yanlız kamerada veya uygulamada sorunlar var çoğu video izlenmiyo hata veriyo
Açılmayan kameralar hangileri bilgi verebilir misin dostum
Teşekkurler yanlız böyle uygulamalar özel hayat gizlılıgını ihlal edıyor dıye duşunuyorum

Bunlar halka açık kameralar olduğu için özel hayatın gizliliği ile ilgili bir problem oluşturmuyor

kralberk13

kralberk13

Üye
hangilerini sayiyim arkadaşım hepsini denemedim :) bir kaçını dendim ondada kamera açılmıyodu

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
link nerde dostum
türkiye için hangisi link nerde

kralberk13

kralberk13

Üye

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
konu başlığı hiç olmamış dünya değil türkiyeden üç beş ilden birkaç mobesenden başka bişey yok

bbakkus

bbakkus

Üye
Uygulama güzel lakin tek sıkıntısı benim için aşırı derecede reklam.var her kameraya girip cikmak toplam 2 reklam adam 10 kameraya girse 20 eder buda insanın canını sikiyo

f_n_di

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar ancak ücretsiz uygulamalar olduğu için reklam koymak durumundayız. Herkes farklı bir şey istiyor buyüzden herkesin istediğini yapmak imkansız ama şuanki durumda da reklamlar izlemeye engel değil aynı uygulamayı kendim de kullanıyorum. Sonuçta biz de yeni uygulamalar geliştirebilmek için maddi manevi desteğe ihtiyaç duyuyoruz ecnebiler hobi olarak uygulama geliştirecek kadar zengin değiliz :) elimizden geldiğince çalışıp çabalıyoruz

Bu arada dünya mobese uygulamama yeni kameralar ekledim. Amerika isviçre kanada ve bir kaç ülke daha. Güncelleyerek deneyebilirisiniz.

Üst Alt