Merhaba Adem Bey benim triden kn-a75d telefonum var kamerasını acmak istediğimde kamera modülü hazır değil diyor video cekmek istediğimde ise kamera başarısız diyor herhangi yere düşme felan olmadı ne yapmamı önerirsiniz yardımlarınız için tşkler
benim telefon vertice e72 ben nasıl telefona oyun nasıl atabilirim yardımcı olurmusunuz benim msne adresim [email protected]
merhaba adem bey
çin malı java ve wi-fi olan ipohe tarzı telefon almak istiyorum
ancak iphoneda kararsızım dokunmatik olması ilerde sorun yaratmasında dolayı
hangi telefonu tavsiye edersiniz
iyi akşamlar. bu i phone başlığına verdiğiniz cevap galiba reklam yapmak isteyen biri olduğu için önemsemediniz. ben v900 model sanırıl aldığım, wifi falan var gayette kullanışlı imiş öğrendiğim. bu telefon hakkında kısa bilgi verebilirmisiniz. mesela sarr değeri yada performans bildiğiniz kadarıyla.....şimdiden teşekkürler....
--------------- Ekleme ---------------
ayrıca bu sarr değerlerini tüm telefonlar için görebileceğimiz bi döküman var mı?
benim telefon n99 ve şaşırdığım konu telefon mahallede yada evde çekmiyo çarşıya gidiyorum orda ful eve geliyorum acil yada servsi yok yok yazıyo nasıl iş anlamadım aydınlatırsanız sevinirim
sA kardeşim benimde 1 sorum olacak seni yoruyoruz ama emin ol cok sevaba giriyosun
benim telefonum cect e72 tvli fln,
1.si bunun Tv sinin ayarı nasıl olacak yani nasıl daha net ve guzel tv izleecek sanırım uydudan fln 1 seyler oluyomus
2.si de bu telefonda java destegi varmıs. buna nasıl tema,oyun,program fln atacagım şimdiden teşekkurler..
dostum çift hatlı çin malı bi telefon almak istıorum dayanıklı olması onemlı benım için malum çin malı ama hangısını onerırsın
Telefon önermeyi sevmiyorum. Ama hangi özellikler sizin için önemliyse bunları yazın, hangi modellerin size uygun olduğunu ileteyim