Tüm androıd yazılımlı telefonların ımeı değiştirme yöntemi!!! Denendi

Sponsorlu Bağlantılar

topaloglu321

Üye
teşekkürler deneyeceğim :)
 


msen63

Üye
Merhabalar;
Çin'den bir telefonlu tablet getirttim. İmei değiştirme yada kayıt ettirme gibi herhangi bir işlem yapmadım. Doğrudan Türkcell hatlı simkartımı taktım ve kullanmaya başladım. Dediğim gibicihaz doğrudan Çin'den geldi. Bu durum normal midir? Acaba imei ile ilgili sorun ileride mi karşıma çıkacak yoksa bir sorun yok olarak mı algılamalıyım?
 
Ramatata

Ramatata

Üye
Ilerde muhtemelen 1 ay sonra bilgilendirme Mesajı gelir imei kayıtlı değil diye
 

msen63

Üye
Ilerde muhtemelen 1 ay sonra bilgilendirme Mesajı gelir imei kayıtlı değil diye
Teşekkür ederim, peki bu durumda uyarı gelmeden ne yapmamı önerirsiniz? Cihazın imei'ini kayıt ettirme şansım var sanırsam. Yada eski cihazın imei'ini buna verme şansım var mıdır hala?
 
mstfx

mstfx

Üye
arkadaşlar ben arabistandan s3 mini ve s3 getirdim s3 ü pasaporta işlettik ama s3 mini yi ne yapacağım bilmiyorum bu yontemi denesem olurmu lütfen yardımcı olun :( (not teller orjinal)
 

Erdi43

Üye
hocam peki imei değiştirdik diyelim, daha sonra telefona orjinal romu geri yüklediğimizde ya da yeni rom attığımızda imei'de bir değişiklik oluyor mu?
 

Darim

Üye
İyi Günler.
İ(8320 model telefon aldım. Birkaç gün önce imei numarasının klonlandığına dair mesaj geldi. Bu yöntemi denedim. Değişmedi. Program ile yüklemek istedim. Değiştirme butonu aktif değil.
Ne yapabilirim. s1307.hizliresim.com/1c/j/qbz5h.bmp
 

berky55

Üye
elimde orjinal bir s3 mini var yanlız imeisi dandik bir simense ait dolayısıyla 3g hızında etkileri oluyor bana ait daha iyi bir telefonun imeisini çakmak istiyorum ama hiç bir kod işlemiyor google playdan mtk indirdim oda iş görmüyor hatta çin malı telefonlar için olan uygulamalara fln baktım gene olmadı bu yöntemde fıs su yazıyorum izin alıyo imeiyi giriyorum birebir koduyla fln tık yokyardım edin yaBu arada herşey çalışıyor sadece net hızını bozuyo sıkıntı o zaten
 

07foto

Üye
Teşekkür ederim, peki bu durumda uyarı gelmeden ne yapmamı önerirsiniz? Cihazın imei'ini kayıt ettirme şansım var sanırsam. Yada eski cihazın imei'ini buna verme şansım var mıdır hala?
sim kart üzerinden nete girdiğin zaman uyarı gelecektir bende öyle olmuştu
 

yvzbyyrt

Üye
arkadasım ben yeni bır rom yukledim. bu yeni romda ımeı yok. dediğini yaptım hatada almadım. telefonu yeniden baslattım ama olmadı. neden?
 
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Konuyu açan arkadaştan rica tüm cihazlar başlığı değişsin çünkü sadece MTK cihazlar için oluyor hiç biri Snap Dragon veya diğer orjinal cihazlar olmamış . Konu tüm MTK cihazlar için imei değiştirme olmalı . Her konuya bakan ilk önce seviniyor sonra bütün konuyu mecburen okuyor ama olay hep MTK .
 

haval1984

Üye
Evet Arkadaşlar daha önce mtk6573 işlemcili telefonlarda imei değiştirmeyi anlatmıştım.Sıra geldi tüm android yazılımlı teller için imei değiştirmeye.

Öncelikle telefonunuzu root yapmanız gerekmektedir.Ardından markette veya internette kolayca apk sını bulabileceğiniz "Terminal Emulator" uygulamasını indirin ve kurun
Uygulamaya girince karşınıza mavi ekran çıkacak önce oraya su yazarak enterlayın ve superuser olarak programı kullanmaya başlayın.Örnek olarak yazacağımız imei şu olsun

123456789012345


Şimdi aynı yere aşağıdaki kodu yazıp enterlıyoruz bir hata almamışsak teli kapatıp açıyoruz ve yeni imei hayırlı olsun.

IMEI 1 için

echo 'AT+EGMR=1,7,"123456789012345"' >/dev/pttycmd1

IMEI 2 İçin

echo 'AT+EGMR=1,10,"123456789012345"' >/dev/pttycmd1
 
bossmsg

bossmsg

Üye
selam arkadaslar



bu telefonu yurtdısından getırtmeyı dusunuyorum bılen varsa bakabılırmı turkıyeye uyarmı imei atabılırmıyız
saygılar...
 

anlıkileti

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresinde mtklı akıllı telefonlar için anlatılmış linkler video açıklamasında var. Bana gelen iki teleonda denedim yükleme başarılı oldu.
 

ready19

Üye
Merhaba acaba bu yöntem orjinal s4 içinde faydalı olurmu ıraktan aldığım s4 içinde imei değiştirebilirmiyim
 

miarfe

Üye
arkadaşlar selam... chuwi vx3 telefonu internetten satın aldım. lakin ne yaptı isem imei değiştiremedim. bilgisi olan arkadaşım varsa lutfen yardımcı olsun...



teşekkürler...
 
AtLaNtiSs.

AtLaNtiSs.

Üye
Sevgili arkadaşlar firlandiya'dan orjinal huawei P8 Lite getirteceğimde pasaport olmadığı için imei attırma yoluyla halletmeyi düşünüyordum fakat soyle birşey okudum nette. Imei klonlama yapılan telefonlar güncelleme bildirimi vermiyormuş pc yoluyla yapılıyormuş. Yapıncada şebeke gidiyormuş tekrar yeni imei atılınca sağlam çalışmıyormuş. Bu konuda yardımlarnizi bekliyorum bugün siparişi vermem şart çünkü
 


Üst Alt