Tüm android telefonlarda calısacak secmece uygulama ve oyun

Sponsorlu Bağlantılar

omeravci_8

Üye
saolasın bu ne uğraşı:)

eraxix

Üye
Tşkler. Çok emeğin geçmiş..

A.F.K

A.F.K

Üye
    Konu Sahibi
pes2011 calısıyosa sorun yok bende de lisans hatası veriyo ama giriyo bakın size vereceğim online oyun cok güzel bu onli,ne oyun pc deki wow (worlds of warcraft) a cok benziyor. Level atlamalı bu oyunda 1000lerce item 3 karakter (büyücü-okcu-warior) ve yaklasık her karakterde 30 tane skill level atladıgınızda str int dexi artırmayı unutmayın ve tabiki skillere level atlatın.eger wariorsanız str ci büyücüyseniz int okcuysanız istediginizi yapın ve arkadaslıga ekleme falan tabiki var 1000lercve görev var eger bir bölgedeki tüm görevleri yaparsanız özel yer acılıyo ve pvp takımlı potsuz kapısma yerı var.Bazı yerlere giremiyosunuz örnegin karanlık orman oraya emailineze gelen mesajı aktive ederek girebiliyonuz ve partry sistemide cok güzel applaneti olanlar arama kısmına pocket legends yazabilirler ama yok bende applanet wifim yok diyenler pc için link : iyi oyunlar oyundaki ismim CEVOLORD arkadaslık yollarsınız :) vodafojne 945 te yüzde yüz sorunsuz calısıyo tabi internet baglantısı gerekli

kadir3831

kadir3831

Üye
saol dostum emeğine saglık

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
Wifiye baglniyorum telefondan mobile9 a giriyorum indirdiklerimi açtigimda bu dosya turunu acacak program yok gibi bir hata aliyorum rar dosyasi oldugu icin acmiyor galiba unrar diye bi program kurdum onu da kulnmayi bilmiyorum bilen varsa yardim bekliyorum

HotBiber

Üye
pes2011 calısıyosa sorun yok bende de lisans hatası veriyo ama giriyo bakın size vereceğim online oyun cok güzel bu onli,ne oyun pc deki wow (worlds of warcraft) a cok benziyor. Level atlamalı bu oyunda 1000lerce item 3 karakter (büyücü-okcu-warior) ve yaklasık her karakterde 30 tane skill level atladıgınızda str int dexi artırmayı unutmayın ve tabiki skillere level atlatın.eger wariorsanız str ci büyücüyseniz int okcuysanız istediginizi yapın ve arkadaslıga ekleme falan tabiki var 1000lercve görev var eger bir bölgedeki tüm görevleri yaparsanız özel yer acılıyo ve pvp takımlı potsuz kapısma yerı var.Bazı yerlere giremiyosunuz örnegin karanlık orman oraya emailineze gelen mesajı aktive ederek girebiliyonuz ve partry sistemide cok güzel applaneti olanlar arama kısmına pocket legends yazabilirler ama yok bende applanet wifim yok diyenler pc için link : iyi oyunlar oyundaki ismim CEVOLORD arkadaslık yollarsınız :) vodafojne 945 te yüzde yüz sorunsuz calısıyo tabi internet baglantısı gerekli
bu oyuna girdiğimizde tl gider mi yoksa ücretsiz mi?

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
Klasik android arayüzünü vf945te nasil kullanabiliriz bilgisi olan var mi

A.F.K

A.F.K

Üye
    Konu Sahibi
oyun tabikide ucretsizdir arkadas kısmından ekle id im CEVOLORD

--------------- Ekleme ---------------

sahiiyn

Üye
emeğine sağlık teşekkür ederim

A.F.K

A.F.K

Üye
    Konu Sahibi
bişi değil aga

rstsn

rstsn

Üye
eline sağlık kardeş

yaslan-67

Üye
teşekkürler elinize sağlık

turancen

turancen

Üye
Süpersin kardeş, benim tel çok güzel bazı HD oyunları açıyor ama bazılarınıda ekran yarım gösteriyorum, keşke yama ile düzeltilse, benim tel galaxy gio :D

LEON28

Üye
emeğine sağlık

Sandrake

Sandrake

Üye
android telimiz yok ki :(

xinsurer

xinsurer

Üye
Arkadaşlar Galaxy Gio'ya Flash 10.1 yüklenmiyor, yükleyebilen var mı?

A.F.K

A.F.K

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle teşekkür edenler sağolun android 2.2 versiyonuna yükseltirsen flash yüklenir Sonra bende de bazı hd ler yarım ekran açılıyor o konuda bişi yapamıycam psp go alcam zaten

orkun1997

Üye
ALLAH senden razı olsun dostum, site mükemmel premium üyelik isteyen, iki saat bekleten sitelerden değil :)

kajmer_

kajmer_

Üye
Hepsini indirdim 1 tanesi hariç teşekkür etmeden çıkmak istemedim saolasın dostum

nadomadof

Üye
ya bu oyunlar dan hiç birisi n97 ye uymuyor mu ona göre indircemde teşekkürler:ağlarım::vur

Üst Alt