peside yukle flasha gerek yok zatenwifi ile sitelerden indirmeden video izlersin bu arada yarin sirf senin icin resimli anlatim oyun kapatmA yapcam ok burda yarin ac bak

applanette mi var nfs shift falan?söylediğini defalarca denedim ama açık programları telefonu kapatmadan kapatmanın bir yolunu bulamadım bu arada flash player da hata veriyor paket ayrıştırılamıyor hatası nfs shıft yükledim harika
tmm denicem birde racing thunder 2 mi ne varya onuda yüklemeye çalıştım açılmıyor kendisi atıyor oyuna girmeden.Birde az önce telefonu bilgisayara bağladım fakat görmüyor nedendir ?farklı bir sürüm yükle banlanmıştır
numaranı vodafone na geçir 8 tl ye aylık sınırsız internet yap sonra ister video izle bakın yanlıs anlamayın ama
) bazıları isteyebilir :P applanetten virüssüz 18 +videolar için 10000 sex yazarak arama yerine sonra bulup indirerek (virüssüz) indirmeden 10000 taneyi izlersiniz yani bunu isteyenler için yazmak zorundayımbak wi fi ile gir olmazsa vodafone hattını geçirmekten başka bir seçeneğin yok üzgünüm çünkü indirecegin oyunların bazıları 100 mbnumaranı vodafone na geçir 8 tl ye aylık sınırsız internet yap sonra ister video izle bakın yanlıs anlamayın ama
) bazıları isteyebilir :P applanetten virüssüz 18 +videolar için 10000 sex yazarak arama yerine sonra bulup indirerek (virüssüz) indirmeden 10000 taneyi izlersiniz yani bunu isteyenler için yazmak zorundayım