Tüm android telefonlarda calısacak secmece uygulama ve oyun

Sponsorlu Bağlantılar

A.F.K

A.F.K

Üye
    Konu Sahibi
peside yukle flasha gerek yok zatenwifi ile sitelerden indirmeden video izlersin bu arada yarin sirf senin icin resimli anlatim oyun kapatmA yapcam ok burda yarin ac bak

HotBiber

Üye
peside yukle flasha gerek yok zatenwifi ile sitelerden indirmeden video izlersin bu arada yarin sirf senin icin resimli anlatim oyun kapatmA yapcam ok burda yarin ac bak
:heyo:

--------------- Ekleme ---------------

söylediğini defalarca denedim ama açık programları telefonu kapatmadan kapatmanın bir yolunu bulamadım bu arada flash player da hata veriyor paket ayrıştırılamıyor hatası nfs shıft yükledim harika
applanette mi var nfs shift falan?

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
Applanettekini yukleyemedim (bu arada applanet calismiyo benim) farkli siteden

A.F.K

A.F.K

Üye
    Konu Sahibi
oooof:D applanette HERSEY VAR kardes nasıl applanet hata veriyor yav ben indirdim benim vodafone 945 ime en iyisi videoyu koymak buraya problemle ilgili izlemesen artık şikayetlerinizi silicem.

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
üzgünüm ya :D applanet i tekrar kurucam birazdan bakıyım çok güzel çalışıyodu ama şimdi hata veriyo bişey indirirken

HotBiber

Üye
ben applaneti indirdim açılıyor ama bembeyaz bir sayfa var hiç uygulama falan gözükmüyor ekranda neden acaba?

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
farklı bir sürüm yükle banlanmıştır

HotBiber

Üye
farklı bir sürüm yükle banlanmıştır
tmm denicem birde racing thunder 2 mi ne varya onuda yüklemeye çalıştım açılmıyor kendisi atıyor oyuna girmeden.Birde az önce telefonu bilgisayara bağladım fakat görmüyor nedendir ?

diesel84

Üye
emegine saglık

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
Ben de usb sorunu yasiyorum bilgisayar telefonu gormuyor sadece sarj ediyor nedeni ise bilgisayarlarimizin hi speed usb destekli olmamasi ben de en yakin zamanda harici bluetooth alacagim

A.F.K

A.F.K

Üye
    Konu Sahibi
Racihng thunderin neden calismadigini bilmiyorum. Fakat vodafone 945te calisiyor turklerle multisi cok guzel applanet evet bende de calismiyordu ama suan duzeldi.beyler cidden neden usb okumuyo anlamiyorum fakat benimm vodafne 945imde takiyorum bagla diorum tak oluyo su anda da bu yaziyi wifeile telden yaziyorum.

HotBiber

Üye
tmm sorun düzeldide benim tl -4.99 olduğundan applanete girmeyebilir mi :D

A.F.K

A.F.K

Üye
    Konu Sahibi
bak wi fi ile gir olmazsa vodafone hattını geçirmekten başka bir seçeneğin yok üzgünüm çünkü indirecegin oyunların bazıları 100 mb :D numaranı vodafone na geçir 8 tl ye aylık sınırsız internet yap sonra ister video izle bakın yanlıs anlamayın ama :)) bazıları isteyebilir :P applanetten virüssüz 18 +videolar için 10000 sex yazarak arama yerine sonra bulup indirerek (virüssüz) indirmeden 10000 taneyi izlersiniz yani bunu isteyenler için yazmak zorundayım

HotBiber

Üye
bak wi fi ile gir olmazsa vodafone hattını geçirmekten başka bir seçeneğin yok üzgünüm çünkü indirecegin oyunların bazıları 100 mb :D numaranı vodafone na geçir 8 tl ye aylık sınırsız internet yap sonra ister video izle bakın yanlıs anlamayın ama :)) bazıları isteyebilir :P applanetten virüssüz 18 +videolar için 10000 sex yazarak arama yerine sonra bulup indirerek (virüssüz) indirmeden 10000 taneyi izlersiniz yani bunu isteyenler için yazmak zorundayım
:ehe

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
raging thunder ı yükleyemedim

wcw

wcw

Üye
Saol hacı :D

A.F.K

A.F.K

Üye
    Konu Sahibi
applaneteki racerthunder olmazsa wifi ile mobil 9a girerek indir. Yukrda anlattgim 10000sex programi 200kb bisi giriyon youtube gibi indirmeden :D

sinan58

sinan58

Üye
emeğine sağlık

A.F.K

A.F.K

Üye
    Konu Sahibi
bişi değil sorularınız varsa alıyım buraya

HotBiber

Üye
ben bu pes 2011 i yükledimde oyun açılırken ilk önce lisans ile ilgili bir hata veriyor daha sonra oyun açılıyor bu hata sizdede var mı acaba?

Üst Alt