Tuhaf bi durum! n97 şarj oluyor ama olmuyor :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayhanow

ayhanow

Üye
    Konu Sahibi
Tuhaf bi durum! n97 şarj oluyor ama olmuyor :)
Arkadaşlar telefon n97 ve tuhaf bi durum söz konusu şarja takıyorum şarj ibresi inip çıkıyor normal bi şekilde şarj ışıgıda yanıyor ama şarj aletini çıkardıgımda hiç şarza takmamışım gibi ilk taktıgım andaki göstergede duruyor sabaha kadar denedim yine aynı... usbden şarj edeyim dedim yine aynı dedigim gibi herşey normal ışıgı yanıyor şarj oluyor ama sonra çıkardıgımda şarj olmamış mecburen akıllı şarj kullanıyorum ama nereye kadar ! varsa bi yardımı olan veya fikri olan dinlemeye hazırım :)

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
Belli ki teknik bir sorun var, boşuna uğraşıp kendini daha fazla üzmeden teknik servise götürmeni tavsiye ederim.

y n s c n

y n s c n

Üye
Kesinlikle teknik bir sorun bu..

ahmetturan76

Üye
bendede oldu servise gönderdim ve anakartı degisti

ayhanow

ayhanow

Üye
    Konu Sahibi
yanı benım yapabilecegim bisey yok olemi :( bataryada sorun olma ihtimali yokmu. Ana kart degismesi bana cok maliyetli olur

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
Arızanın ne olduğu henüz belli değil, önce teknik servise götür arıza tesbiti yaptır. Telefona o kadar para vermişsin, mutlaka kullanman gerektiğine göre mutlaka tamir olacak, eğer garantisi varsa ücretsiz yapılır.

ayhanow

ayhanow

Üye
    Konu Sahibi
garantisi yok ikinci el almıştım bulundugum yerde servis hiç bişi yok offf deli olacam ya neyse artık bakacaz bi çaresine fikirleriniz için teşekkür ederim

phasan

phasan

Üye
benimde aynı sorun olduydu ben şarj aletini degiştirm sorun düzeldi

symbianlover

symbianlover

Üye
N97 mini'mde aynı sorun vardı. 25 Liraya kıytırık ama tanıdık bir telefoncuda Micro USB flex'ini değiştirmiştik sorun çözülmüştü. Öncelikle sarj girişine bir bak metal birşey gözüküyor mu hiç veya eğrilik felan var mı?

dogusan1

Üye
Bendede aynı sorun vardı sürekli bataryayı ve şarj aletini değiştirrip durdum.Biraz işe yarıyor ama
(şarj girişindeki alıcılar yamuk değilse)
neyse,sonra teknik servise gönderdim yaptılar falan ama sorun hala devam ediyor.bu telefon modelinde sorun olduğunu düşünüyorum küçüçük bır oynatmayla şarj baglantısı hemen kesılebılıyor...Kısacası yenı telefon al derım .Ben oyle yaptım htc sensetion aldım ve cokta memnunum.

mad001

Üye
çakma şarj aleti kullanınca bendede buna benzer sorunlar oluyor, orjinal kullanınca hiç sorun yok

omerynd

omerynd

Üye
batarya sıkıntılı kardeş bataryayı değiştir

SHS

SHS

Üye
hızlı şarjda dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt