TTpot Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cane®

Cane®

Üye
    Konu Sahibi
TTpot Yardım
arkadaslar n8 kullanıcısıyım. bu orjınal muzıkcaları ana ekrana vıdget olarak ekleyebılıyoruz.ben bu sekılde ttpotuda koymak ıstıyorum acaba bu mumkunmu?
yanı orjınalın yerıne dırek ttpot koysam olur mu nasıl yapılabılır bı program varmı?

bir sorum daha olacak bu ayarlarda varsayılan programlar var onları neden degıstıremıyoruz? yada nasıl degıstırecegız? ttpot varsayılan olsun mesela baktım ama secenek cıkmıyor degıstıremıyorum.

şimdiden tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: MYLOVEE2699

najanaja

najanaja

Üye
ttpod widget olarak ekleyemezsin maalesef. Diğer varsayılan uygulamalar için ise, müzik çalar için tunewiki, internet için opera, resim göstermek için smart office kullanabilirsin, video için yok bildiklerim bunlar.

Cane®

Cane®

Üye
    Konu Sahibi
ttpod widget olarak ekleyemezsin maalesef. Diğer varsayılan uygulamalar için ise, müzik çalar için tunewiki, internet için opera, resim göstermek için smart office kullanabilirsin, video için yok bildiklerim bunlar.

opera ıcın nasıl eklıyoruz kardesım? oda gozukmuyor bende acaaba surumden falan mı

najanaja

najanaja

Üye
opera ıcın nasıl eklıyoruz kardesım? oda gozukmuyor bende acaaba surumden falan mı

walla kardeş bende opera mobile 11 yüklü varsayılan uygulamalarda internet taramada görünüyo varsayılan yapabiliyosun sürümden farkedermi bilmiyorum açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: Cane®
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...