ayaz_3461 Üye öncelikle teşekkürler daha önce kullanıyordum.eski telefonda n73 de bir türlü kuramadım program korumalı oldugu için yüklenemiyor acilll yardım ...
öncelikle teşekkürler daha önce kullanıyordum.eski telefonda n73 de bir türlü kuramadım program korumalı oldugu için yüklenemiyor acilll yardım ...
atakan25 Üye karanlıktaki' Alıntı: N80 de güncelleştirme hatası diyerek bir hata mesajı verdi Genişletmek için tıkla ... ne kalın kafalısınız ya okusana yukarıyı
karanlıktaki' Alıntı: N80 de güncelleştirme hatası diyerek bir hata mesajı verdi Genişletmek için tıkla ... ne kalın kafalısınız ya okusana yukarıyı
Kayahan14 Üye Kardeşim allah razı olsun en iyi müzik çalar bu ama şarkı sözü ara ya geliyorum aranıyor diyor bekliyor
Kardeşim allah razı olsun en iyi müzik çalar bu ama şarkı sözü ara ya geliyorum aranıyor diyor bekliyor
brutual00 Üye arkadaşlar nokia 500 refresh kullanıcısıyım bundan önceki yukledigim ttpodlar açılıp giriş ekrannını gösterip çıkıyodu bunu yuklemeye çalıştım telefonumun hackli olmasına ragmen yerlesık bileşen hatası verdi yardım lütfen şimdiden sagolun
arkadaşlar nokia 500 refresh kullanıcısıyım bundan önceki yukledigim ttpodlar açılıp giriş ekrannını gösterip çıkıyodu bunu yuklemeye çalıştım telefonumun hackli olmasına ragmen yerlesık bileşen hatası verdi yardım lütfen şimdiden sagolun