TTPod v3.3.1Türkçe Modifed (+) 13 Skin Entegreli

Sponsorlu Bağlantılar

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
TTPod v3.3.1Türkçe Modifed (+) 13 Skin Entegreli

TTPod en görsel ve en çok özellik barındıran bir müzik çalardır Programın içerisinde 13 sikin entegrelidir sonradan yüklemeye gerek yok skinler seçilerek entegre edilmiştir yani en iyi 13 sikin entegre edilmiştir başka yerde yok güle güle kullanın:oke:

Lütfen bir teşekkür edip paylaşıma destek verin

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: TatCeL, viren, ahmet uzun ve 15 diğerleri

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Hackli telefonlar içindir belirteyim Patch 4 run TTPod.sis programı yüklerken hata mesajı alırsanız Patch 4 run TTPod.zip içerisindeki yazılımları aynen telefonunuzun hedeflerine atın.

celilcemre

celilcemre

Üye
allah razı olsun

oyuncudragon

oyuncudragon

Üye
Bir de Skin entegresiz olanını yayınlar mısınız? (Türkçe) :oke:

oyuncudragon

oyuncudragon

Üye
Hemen Yanıt Verdin
Çok Teşekkürler :)

mert_man

Üye
Kardeş Winap gibi olanı varmı bu mP3 çaların. Yani kendi liste düzenleyicisi falan. Yaa winap benzeri iste.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
Çok teşekkürler. Skin'siz versiyonunu da ilk sayfaya ekle istersen.

sparqyller

sparqyller

Üye
ya 5700 hata verıyo nedn yha sertıfıka hatası veryorr yardım please
=(

erdalbattal

erdalbattal

Üye
her seyi neriyonuz da kardesim hack li olmadan yukleyemıoruz bir cozum bulursanız cok sevinirim

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
her seyi neriyonuz da kardesim hack li olmadan yukleyemıoruz bir cozum bulursanız cok sevinirim

Formu takip et çok yakında sertifikalı ve patch lisini ekleyecem onun çalışmasını yapıyorum yapabilirsem herkes yükleyebilecek hacke felan gerek kalmıyacak.

manyaxxxxx

Üye
cok teskürler

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Lyrics Maker ile yaptıgım şarkı sözlerini program bir türlü görmüyor şarkı ismi ve sözleri aynı yerde ve isimleride aynı olmasına rağmen bir arkadaştan rica etsem bu işi anlatır mı?

yakuzaaa

Üye
Sağol kardeşim güzel paylaşım

resat-ekinci

resat-ekinci

Üye
sagol abicim

buni

Üye
ellerine sağlık çok güsel paylaşım

cantyousee_64

Üye
ben 3250'ye yüklüyorum ama ekran büyük oluyor yazılar sığmıyor nasıl düzenleyebilirim?

Üst Alt