TTPod v3.3.1 Türkçe Sertifikalı +21 Renkli Efekt +10 Süper Skin Entegreli FİNAL!!!

Sponsorlu Bağlantılar

kanaryamustafa

kanaryamustafa

Üye
gerçekten çok güzel ellerine sağlık:oke:

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullanın güzel yorumlar bunlar teşekkür ederim arkadaşlar.

berglakin

berglakin

Üye
:worshippy:
emeğin karsısında saygıyla egılıyorum babacan

berglakin

berglakin

Üye
bide bunun farklı skinlerını nereden bulabılırız?

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Helal be kardeşim süpersin zaten böyle bi program arıyordum.verdiğin emeklere sağlık.çok teşekkürler.Maxicep üyeleri seninle gurur duyuyor.

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Helal be kardeşim süpersin zaten böyle bi program arıyordum.verdiğin emeklere sağlık.çok teşekkürler.Maxicep üyeleri seninle gurur duyuyor.

Kardeşim ne kadar güzel içten yorum yazmışsın çok teşekkür ederim sağolasın.

Scorp1725

Scorp1725

Üye
Görülen o ki telefonlar için en iyi müzik progamı TTPod. ben iyi kullanmaya başlıyorum bunu.

Dostum emeğin için çok çok teşekürler.. Ellerine sağlık.

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Görülen o ki telefonlar için en iyi müzik progamı TTPod. ben iyi kullanmaya başlıyorum bunu.

Dostum emeğin için çok çok teşekürler.. Ellerine sağlık.

Açıklamalı yorumun için çok teşekkürler programı güle güle kullan.

kademyurumez

kademyurumez

Üye
tşkler arkadaş

cuneytgundogdu

Üye
cok sagol :)))))

__S_W_A_T__

Üye
merhaba arkadaşlar.bu uygulama çok güzel.buraya koyan arkadasa cok tesekkürler.fakat benim telefonda kücük ekran olarak çalışıyo.n80 uyumlu versiyonu varsa buraya koyabilirmisiniz.daha önce bu programı kullanıyodum.ama ne olduysa bi anda kendi kendine kapandı, bi daha da açılmdı.

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar.bu uygulama çok güzel.buraya koyan arkadasa cok tesekkürler.fakat benim telefonda kücük ekran olarak çalışıyo.n80 uyumlu versiyonu varsa buraya koyabilirmisiniz.daha önce bu programı kullanıyodum.ama ne olduysa bi anda kendi kendine kapandı, bi daha da açılmdı.

Bu skini bir dene bende deneyecek telefon yok N80 İçin yazıyordu indirdim. Sizin telefonlar için skin bulmak o kadar zorki çoğu 240-320 1 tane bulabildim daha fazla bulursam ve bu sikin sende çalışırsa ilerde programada entegre ederim yeni konu açarım N80 İçin TTPod şeklinde cevap yazarsan yine yardımcı olmaya çalışırım.

Konuya eklenmiştir.

__S_W_A_T__

Üye
evet yükledim ve çalıştı.teşekkür ederim.artık ekran oldu.eski versiyonda ki skinler de çalışıyodu.blue diye bi skin vardı.onu kullanırdım genelde.şu an senin verdiğin skin çalışıyor yani.bilgin olsun.

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
evet yükledim ve çalıştı.teşekkür ederim.artık ekran oldu.eski versiyonda ki skinler de çalışıyodu.blue diye bi skin vardı.onu kullanırdım genelde.şu an senin verdiğin skin çalışıyor yani.bilgin olsun.

N80 İçin yeni konu açtım onaylanınca indirirsin 2 skin ve açılış ekranı yenilendi müzik çalar programları bölümünden indirebilirsin.

MuratU

Üye
Sayın Favorite Çok teşekkür ederim sabahtan bu yana bu programı kurmaya çalışıyorum (N96) telefonu bir yere çarpmadığım kaldı. Ara tara sor soruştur en sonun size kavuştum şükür. :)
Tabiki akaca38 de teşekkür ederim çünkü problemini yazarken N96 diye bildirmiş google aramada onu göremesem mahrum kalacağım bundan... Tekrar teşekkür ederim...

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Sayın Favorite Çok teşekkür ederim sabahtan bu yana bu programı kurmaya çalışıyorum (N96) telefonu bir yere çarpmadığım kaldı. Ara tara sor soruştur en sonun size kavuştum şükür. :)
Tabiki akaca38 de teşekkür ederim çünkü problemini yazarken N96 diye bildirmiş google aramada onu göremesem mahrum kalacağım bundan... Tekrar teşekkür ederim...

Zamanını ayırıp bu güzel anlamlı yorumu yazmışsın sana çok teşekkür ederim. Emeğin karşılığı işte budur diyorum.

frk25

Üye
gardaş sağolasın eyv

sred

sred

Üye
gördüğüm en sorunsuz versiyonu bu. paylaşım için çok teşekkür ederim.

Üst Alt