TTPod v3.3.1 Türkçe Sertifikalı +21 Renkli Efekt +10 Süper Skin Entegreli FİNAL!!!

Sponsorlu Bağlantılar

omer_atila

Üye
saol güzel paylaşım

Tutasstes

Üye
sağol kardeşim.

--------------- Ekleme ---------------

benim merak ettiğim normal nokia nın müzik playerında olduğu gibi biz kendimiz telefondan albüm kapağını ve şarkı sözünü ayarlıyabiliyormuyuz? Yoksa bu programda sadece internetden mi bu imkan var.

Tekrar teşekkürler.

kickers34

Üye
tesekkurler sertifikalı olması guzel olmus

kanaryamustafa

kanaryamustafa

Üye
sağolasın gerçekten teşekkür ederim

aryscat

aryscat

Üye
Güzel olmuş. N95 8gb magic le multi medya tuşlarını işlevselleştirdim. Bir içim su oldu. Eline sağlık...

emesut

emesut

Üye
Arkadaşlar benim N96 nın hafıza kartından şarkı ekleyemiyorum çalma listesine.
N96 kullanan herkezde böylemi?

sametyelman

sametyelman

Üye
sağolasın:oke:

azim_alim38

azim_alim38

Üye
teşekkürler emeğine sağlık!!

candas_go

Üye
Arkadasım paylasımın icin cok teşekkür ederim ancak telefonumdaki müzikleri ararken program kapanıyor kendi kendine 600 küsür şarkı var 400 lerde kapanıyor. telefon modelim 5730 xm acaba sorun neyden kaynaklanıyordur, nasıl çözebilirim?

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım paylasımın icin cok teşekkür ederim ancak telefonumdaki müzikleri ararken program kapanıyor kendi kendine 600 küsür şarkı var 400 lerde kapanıyor. telefon modelim 5730 xm acaba sorun neyden kaynaklanıyordur, nasıl çözebilirim?

Kardeş bendede 6120 classic telefonum var 8 GB hafıza 1500 mp3 var hiç sorunsuz tarıyor senin telefonda resetleme yapıyorsa büyük bir ihtimal telefonunda bozuk mp3 veya formatı farklı mp3 var bence karta format at müzikleri değiştir tekrar dene böyle bir sorun programda yok 6-7 aydır kullanıyorum. Zayıf bir ihtimal olarakta mp3 haricinde başka dosyalar var wav-wma-ogg gibi buna dikkat edersen sorun çözülür.

erdemmozer

erdemmozer

Üye
ben bu ttpot dah önce yükledim. Kaaldır dedim gitti.sonra hiç bir sürümü çlışmadı. eskisini yükleyim dedim.çaaalıştı.fakaaat eski liste de olan şaaarkılar var. yeni lerinide kabul etmiyor.acaba sistem dosyalarının içine mi kurdu ne yaptı anlamadım.ne eski çalışıyor ne yeni. ddaha doğrusu yeni müzik dosyalarını kabul etmiyor tarıyor teli sonra kapanıyor

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
ben bu ttpot dah önce yükledim. Kaaldır dedim gitti.sonra hiç bir sürümü çlışmadı. eskisini yükleyim dedim.çaaalıştı.fakaaat eski liste de olan şaaarkılar var. yeni lerinide kabul etmiyor.acaba sistem dosyalarının içine mi kurdu ne yaptı anlamadım.ne eski çalışıyor ne yeni. ddaha doğrusu yeni müzik dosyalarını kabul etmiyor tarıyor teli sonra kapanıyor

Kurduğun ttpod programını kaldır patch yüklemişsen onuda kaldır C:/TTPod klasörünü sil veya hafıza kartında ise E:/TTPod klasörünü sil tekrar yükle sorun çözülür çözülmezse burada tekrar yardım iste.

erdemmozer

erdemmozer

Üye
aBİ KALDIRDIM. O DOSYAYIDA SİLDİM. YENİDEN YÜKLEDİM. KURULUYOR. MÜZİK DOSYALARI ARA DİYORUM 260 A GELİYOR PAT UYGULAMALAR KLASÖRÜNE DÖNÜYOR. DOSYA ARAMA DİYORUM ELLE DOSYA EKLE DİYORUM BU SEFERDE HEPSİNİ BULUYOR YİNE UYGULAMALAR KLASÖRÜNE DÖNÜYOR. HAFIZA KARTINA FORMAT ATMAK İSTEMİYORUM BÜSSÜRÜ BİŞİ VAR.. NASI OLACAK ANLAMADIM.

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
aBİ KALDIRDIM. O DOSYAYIDA SİLDİM. YENİDEN YÜKLEDİM. KURULUYOR. MÜZİK DOSYALARI ARA DİYORUM 260 A GELİYOR PAT UYGULAMALAR KLASÖRÜNE DÖNÜYOR. DOSYA ARAMA DİYORUM ELLE DOSYA EKLE DİYORUM BU SEFERDE HEPSİNİ BULUYOR YİNE UYGULAMALAR KLASÖRÜNE DÖNÜYOR. HAFIZA KARTINA FORMAT ATMAK İSTEMİYORUM BÜSSÜRÜ BİŞİ VAR.. NASI OLACAK ANLAMADIM.

Hafıza kartında iyi bir temizlik yap bozuk mp3 kalmasın farklı formatta müzik kalmasın büyük ihtimal bozuk mp3 var. Bence önemli dosyalarını yedekle format at derim.

kimo9567

Üye
çok teşekkürler

Anqer-X

Anqer-X

Üye
arkadaslar ttpod un 3.51v sımı 3.3.1 v mı hangısı ıyı anlayamadım...saygılar emegı gecen herkese

lonelyy_8935

Üye
kardeş bende n73 var programı yüklüorum ama şarkı atamıyorum içine bide ttpod 3.30 yazıo 3.31 yerine ne yapmalıyım yardmın için şimdiden tesekkürler

serdar753

Üye
teşekkürler eline saglık

hakn31

hakn31

Üye
tesekkür ederim:)

mrt_gzl_21

Üye
teşekkür emeğine sağlık

Üst Alt