TTPod v3.3.1 Türkçe Sertifikalı +21 Renkli Efekt +10 Süper Skin Entegreli FİNAL!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
kardeş deniyorum bakaLım çalışcak mı :):)n95 8gb

--------------- Ekleme ---------------

Ya off...!!! hangi sürümünü denesem(ttpod) SİSTEM HATASI! diye bir sorun çıkıyor. Bu nedir bilgi verirseniz sevinirim..!

Sistem hatası veriyorsa senin telefonun versiyonu yeni olduğundan dolayı bazı güvenlikler nedeniyle engelleme yapıyor işte buda yeni versiyonların size oyunu kardeş eğer dediğin gibi sistem hatası veriyorsa telefonu hacklemen gerekir.

catkara_emre

Üye
terminatör kardş benimde sistem hatası diyordu benımde yeni wersiyon telfnu kapatıp açtım sorun duzeldi

sedatsedat

sedatsedat

Üye
sevgili mahmut çok olduğumun farkındayım ama senden birkaç isteğim var ttpod için yüzsüzlük olmazsa söyleyebilirmiyim cvp bkliyorum

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
sevgili mahmut çok olduğumun farkındayım ama senden birkaç isteğim var ttpod için yüzsüzlük olmazsa söyleyebilirmiyim cvp bkliyorum

Söyle kardeş elimden gelen bir şeyse yardımcı olurum.

mericcay

Üye
kardeş ellerine sağlık büyük adamsın mükemmel bie iş yapmışsın çok teşekkürler.adanalı dan sana saygılar.

mc1

Üye
EMek harcanmış bir çalışma, paylaşımın için teşekkürler... :oke:

sedatsedat

sedatsedat

Üye
kardeş ellerine sağlık büyük adamsın mükemmel bie iş yapmışsın çok teşekkürler.adanalı dan sana saygılar.

kardeş bende küçük (ş) küçük büyük (I) (ğ) (İ) bunlar gösterilmiyor senin temaları kullanıyorum yardımcı olurmusun iyigeceler dostçakal

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bende küçük (ş) küçük büyük (I) (ğ) (İ) bunlar gösterilmiyor senin temaları kullanıyorum yardımcı olurmusun iyigeceler dostçakal

Sedat senin sorununu çözdüm onlar türkçe karakterdir ve mp3 dosyanın içinde yazılıdır düzgün göstermesi için İşlem ve bilgiye gir tag düzenleyiciyi aç ve orada yazan yazıları düzelt tamam de tekrar bak düzelmiş olması lazım ama o sadece seçtiğin mp3 düzelir tek tek düzeltmen gerekir mp3 leri senin anlayacağın sorun müzik çalarda değil açtığın müziktedir.

sedatsedat

sedatsedat

Üye
Sedat senin sorununu çözdüm onlar türkçe karakterdir ve mp3 dosyanın içinde yazılıdır düzgün göstermesi için İşlem ve bilgiye gir tag düzenleyiciyi aç ve orada yazan yazıları düzelt tamam de tekrar bak düzelmiş olması lazım ama o sadece seçtiğin mp3 düzelir tek tek düzeltmen gerekir mp3 leri senin anlayacağın sorun müzik çalarda değil açtığın müziktedir.

işlem tamam sağol dostum:oke::oke::oke:

qqqaaasss

Üye
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

rocknrock

Üye
n73 te calısıomu bari

1555

1555

Üye
çok teşekkür ederim güzel paylaşım :yuru

tewet

tewet

Üye
Süper paylaşım teşekkürler.

azrail455

azrail455

Üye
emeğine sağlık

Cris_07

Cris_07

Üye
harikasın ne diyim ki en iyisi 3.3.1 zaten ;)

rapster09

Üye
allah razı olsun kardesım emegıne ellerıne kollarına saglık :)

cyberboogey

cyberboogey

Üye
süper paylaşım teşekkürler signed program bulmak için çok uğraşıyorum telefonu hacklemek istemiyorum

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullanın arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.

Üst Alt