TTPod v3.3.1 Türkçe Sertifikalı +21 Renkli Efekt +10 Süper Skin Entegreli FİNAL!!!

Sponsorlu Bağlantılar

jackalx_06

jackalx_06

Üye
teşekkürler çok güzel paylaşım.

catkara_emre

Üye
teşekkürler emegine saglık ama benim tel n95 8gb wersiyonu v31.0.015 programa tıklıyorum sistem hatası diyo ne yapmalıyım ????

sedatsedat

sedatsedat

Üye
mahmut kardeş çok sağol fakat bir el atsanda şu büyük ( İ ) ile küçük ( ı ) larıda göstermiyor ilgilenirsen sevinirim iyigeceler sağol dostçakal

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler emegine saglık ama benim tel n95 8gb wersiyonu v31.0.015 programa tıklıyorum sistem hatası diyo ne yapmalıyım ????

Telefonunu hacklemen gerekir yada sertifika almalısın v31.0.015 versiyonunda sertifika istiyor.

mahmut kardeş çok sağol fakat bir el atsanda şu büyük ( İ ) ile küçük ( ı ) larıda göstermiyor ilgilenirsen sevinirim iyigeceler sağol dostçakal

Kardeş nerede göstermiyor tam bir açıklama yaparsan iyi olur pek anlayamadım ayrıca program güncellendi ilk sayfada güncelleme tarihi yazıyor yeniden indir kur ve tekrar bak ve neredeki harfler yanlış görünüyor tam bilgi ver. Ayrıca şunuda belirteyim sonradan skin yüklemişsen o yüklediğin skinlerde yazılar hatalı görünebilir benim entegre ettiğim skinlerdeki yazı hatalarını özellikle kendim onardım. Senin başka yerlerde indirdiğin skinlerde yazı hatası olur.

catkara_emre

Üye
tamam çözdüm mahmut kardş telefonu kapayıp açtım oldu bilgin için çok saol program mükemmel emegne saglık

catkara_emre

Üye
bide bişe sorcm kardş konuyla alakalı dgl ama ben bu v31.0.015 wersiyonu hackleymdm forumda olan butun yöntemleri dndm olmadi şenın önere blecegn bi bı yntem wasmı yenı wersıynn ıcn

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
bide bişe sorcm kardş konuyla alakalı dgl ama ben bu v31.0.015 wersiyonu hackleymdm forumda olan butun yöntemleri dndm olmadi şenın önere blecegn bi bı yntem wasmı yenı wersıynn ıcn

http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...rsiyon-bu-kadar-basit-hacklenmedi-229257.html Buradaki yöntem var şimdilik en iyi yötem ama biraz zor kardeş başka önereceğim başka bir yol yok benim telefon versiyonu yeni olsaydı şimdiye basit yöntemler bulurdum ama malesef eski.

catkara_emre

Üye
opdadan seftitika alamıyorum ah bi alsam üye oluyorum gremiyorum kardş sen alsan olmazmı ya bu hack işi ömrümü yedi :(

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
opdadan seftitika alamıyorum ah bi alsam üye oluyorum gremiyorum kardş sen alsan olmazmı ya bu hack işi ömrümü yedi :(

Benden o kadar çok sertifika almamı isteyen varki keşke yardımcı olabilsem ama:(

sedatsedat

sedatsedat

Üye
Telefonunu hacklemen gerekir yada sertifika almalısın v31.0.015 versiyonunda sertifika istiyor.

Kardeş nerede göstermiyor tam bir açıklama yaparsan iyi olur pek anlayamadım ayrıca program güncellendi ilk sayfada güncelleme tarihi yazıyor yeniden indir kur ve tekrar bak ve neredeki harfler yanlış görünüyor tam bilgi ver. Ayrıca şunuda belirteyim sonradan skin yüklemişsen o yüklediğin skinlerde yazılar hatalı görünebilir benim entegre ettiğim skinlerdeki yazı hatalarını özellikle kendim onardım. Senin başka yerlerde indirdiğin skinlerde yazı hatası olur.

aynen dediğin gibi senin arayüzler zaten number one güzel insan:oke::oke::oke:

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
aynen dediğin gibi senin arayüzler zaten number one güzel insan:oke::oke::oke:

Çok beğendiğin ama yazı hatası olan bir arayüz varsa senin için düzeltebilirim dostum hoş yorumun için ayrıca teşekkür ederim.

catkara_emre

Üye
abi opdaya üye oldum cer dosyasını almak için telefon vs bilgiler istiyo hepsini dogru şekilde doldurdum ama tel nosunda hep hata veriyo numaranın başına 15 13 19 fln koydum yne olmadı ne yapa bilirim yardım ltfn:=(

bekirbirim

bekirbirim

Üye
te_ekkürler

sez42

sez42

Üye
arkadaşlar ben imbobile die bi çin sitesi var. ordan ugsigned dosyalarını signed yapabiliyorum.ve 10 sn içinde online. buraya üye olmanız gerekli

catkara_emre

Üye
sez42 senin verdin siteye üye oldum ama nerden online signed yapcam?

sez42

sez42

Üye
catkara kardeşim bende tam olarak bilmiyorum ama.bu konu daha önce bu sitede acılmıış ve resimli anlatımı vardı ben öyle üye oldum.gercekten cok işime yaradı.kesinlikle tavsiye ederim

catkara_emre

Üye
tamam kardeş hallettim 1 gün sonra cer gelcek bu teli hacklemek için demi

T3rM1N4t0rs

T3rM1N4t0rs

Üye
kardeş deniyorum bakaLım çalışcak mı :):)n95 8gb

--------------- Ekleme ---------------

Ya off...!!! hangi sürümünü denesem(ttpod) SİSTEM HATASI! diye bir sorun çıkıyor. Bu nedir bilgi verirseniz sevinirim..!

Üst Alt