Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TTPod v3.3.1 Türkçe Sertifikalı +21 Renkli Efekt +10 Süper Skin Entegreli FİNAL!!!
Kardeş nerede göstermiyor tam bir açıklama yaparsan iyi olur pek anlayamadım ayrıca program güncellendi ilk sayfada güncelleme tarihi yazıyor yeniden indir kur ve tekrar bak ve neredeki harfler yanlış görünüyor tam bilgi ver. Ayrıca şunuda belirteyim sonradan skin yüklemişsen o yüklediğin skinlerde yazılar hatalı görünebilir benim entegre ettiğim skinlerdeki yazı hatalarını özellikle kendim onardım. Senin başka yerlerde indirdiğin skinlerde yazı hatası olur.
catkara_emre
Üye
tamam çözdüm mahmut kardş telefonu kapayıp açtım oldu bilgin için çok saol program mükemmel emegne saglık
bide bişe sorcm kardş konuyla alakalı dgl ama ben bu v31.0.015 wersiyonu hackleymdm forumda olan butun yöntemleri dndm olmadi şenın önere blecegn bi bı yntem wasmı yenı wersıynn ıcn
bide bişe sorcm kardş konuyla alakalı dgl ama ben bu v31.0.015 wersiyonu hackleymdm forumda olan butun yöntemleri dndm olmadi şenın önere blecegn bi bı yntem wasmı yenı wersıynn ıcn
Kardeş nerede göstermiyor tam bir açıklama yaparsan iyi olur pek anlayamadım ayrıca program güncellendi ilk sayfada güncelleme tarihi yazıyor yeniden indir kur ve tekrar bak ve neredeki harfler yanlış görünüyor tam bilgi ver. Ayrıca şunuda belirteyim sonradan skin yüklemişsen o yüklediğin skinlerde yazılar hatalı görünebilir benim entegre ettiğim skinlerdeki yazı hatalarını özellikle kendim onardım. Senin başka yerlerde indirdiğin skinlerde yazı hatası olur.
Çok beğendiğin ama yazı hatası olan bir arayüz varsa senin için düzeltebilirim dostum hoş yorumun için ayrıca teşekkür ederim.
catkara_emre
Üye
abi opdaya üye oldum cer dosyasını almak için telefon vs bilgiler istiyo hepsini dogru şekilde doldurdum ama tel nosunda hep hata veriyo numaranın başına 15 13 19 fln koydum yne olmadı ne yapa bilirim yardım ltfn:=(
bekirbirim
Üye
te_ekkürler
sez42
Üye
arkadaşlar ben imbobile die bi çin sitesi var. ordan ugsigned dosyalarını signed yapabiliyorum.ve 10 sn içinde online.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buraya üye olmanız gerekli
catkara_emre
Üye
sez42 senin verdin siteye üye oldum ama nerden online signed yapcam?
sez42
Üye
catkara kardeşim bende tam olarak bilmiyorum ama.bu konu daha önce bu sitede acılmıış ve resimli anlatımı vardı ben öyle üye oldum.gercekten cok işime yaradı.kesinlikle tavsiye ederim
catkara_emre
Üye
tamam kardeş hallettim 1 gün sonra cer gelcek bu teli hacklemek için demi
T3rM1N4t0rs
Üye
kardeş deniyorum bakaLım çalışcak mı n95 8gb
--------------- Ekleme ---------------
Ya off...!!! hangi sürümünü denesem(ttpod) SİSTEM HATASI! diye bir sorun çıkıyor. Bu nedir bilgi verirseniz sevinirim..!