kardes program guzel herşey harika ama sarkıları programdan calmayı beceremedım.. yanı liste yapamadım sarkıları ıcıne atamadım..playlist sayfasındakı varsayılan liste,calma listesi vs. onlara giridgimde bir tek geri secenegi cıkıyor..bı tek calma listesine girdigimde sol tusa basınca yenı lıste menusu cıkıyor ona gırıyorum lıste ısmı yazıyorum ama bır sey degısmıyor..
play list sayfasındayken sol tustan cıkan menude ıse
ıslem ve bilgi-tumunu ekle-klasor ekle-dosya ekle secenegiyle sarkıları almaya calsıyorum ama tarıyor su kadar dosya tarandı su kadar sarkı alındı dıyor ve programın sımgesıne doonuyor..tekrar gırdıgımde lıstede yok sarkıda yok..dosya ekle diyip deniyorum sarkıların oldugu klasorun yolunu belırıtp tum sarkıları secıp ekle dıyorum ama yıne aynı seyı yaptı.. bı tarfı edersen sevınırım ben beceremedım sanırım..
--------------- Ekleme ---------------
kardes program guzel herşey harika ama sarkıları programdan calmayı beceremedım.. yanı liste yapamadım sarkıları ıcıne atamadım..playlist sayfasındakı varsayılan liste,calma listesi vs. onlara giridgimde bir tek geri secenegi cıkıyor..bı tek calma listesine girdigimde sol tusa basınca yenı lıste menusu cıkıyor ona gırıyorum lıste ısmı yazıyorum ama bır sey degısmıyor..
play list sayfasındayken sol tustan cıkan menude ıse ıslem ve bilgi-tumunu ekle-klasor ekle-dosya ekle secenegiyle sarkıları almaya calsıyorum ama tarıyor su kadar dosya tarandı su kadar sarkı alındı dıyor ve programın sımgesıne doonuyor..tekrar gırdıgımde lıstede yok sarkıda yok..dosya ekle diyip deniyorum sarkıların oldugu klasorun yolunu belırıtp tum sarkıları secıp ekle dıyorum ama yıne aynı seyı yaptı.. bı tarfı edersen sevınırım ben beceremedım sanırım..
tamam kardeş sorun wma uzantılı sarkılarmıs onları sılınce hepsını aldı..