TTPod v3.3.1 Türkçe Sertifikalı +21 Renkli Efekt +10 Süper Skin Entegreli FİNAL!!!

Sponsorlu Bağlantılar

jensen1

Üye
emegine saglık

mnuratty

Üye
ortak allah senden razı olsun emegine gözüne parmaklarına saglık çok sugar valla...

stallonee

Üye
on numara kardeş ellerin dert gormesin sagol basarılarının devamını dilerim............

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim programı güle güle kullanın. Yorum yazan ve teşekkür linkine basan arkadaşlara hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu emek sadece yorum yazanlar ve teşekkür linkine basanlar içindir.

blackwhite_52

blackwhite_52

Üye
tşk.

BeLe

BeLe

Üye
program süper olmuş eline sağlik... teşekkürler.. günlük önerilen menüsündeki olimpiyat sarkıları,popüler şarkilar vs. ıcındekı yazı karakterleri bendemi okunaksız yoksa programin kendisindemi öyle.. UUUUUU Şeklinde..

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
program süper olmuş eline sağlik... teşekkürler.. günlük önerilen menüsündeki olimpiyat sarkıları,popüler şarkilar vs. ıcındekı yazı karakterleri bendemi okunaksız yoksa programin kendisindemi öyle.. UUUUUU Şeklinde..

Program öyle değişe bilir ama onlar bir ste ben hangi steyi yazabilirim ki? onu ben daha önce düşünmüştüm ama aklıma yazacak ste gelmedi. Yorum için teşekkürler.

aragorn1234

aragorn1234

Üye
elini koluna sağlık kardeşim çok güzel olmuş bravo

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
elini koluna sağlık kardeşim çok güzel olmuş bravo

Evet program günden güne daha iyiye gidiyor konuyu ilk açtığımdan çok farklı oldu yeni bir şeyler buldukça ekledim güncelledim ve müzik çalar adına çok eylenceli bir program oldu ilerde dahada iyi olacağından şupheniz olmasın ayrıca yorum için teşekkür ederim.

kademxx

kademxx

Üye
emegine saglık iyi olmuş

BeLe

BeLe

Üye
kardes program guzel herşey harika ama sarkıları programdan calmayı beceremedım.. yanı liste yapamadım sarkıları ıcıne atamadım..playlist sayfasındakı varsayılan liste,calma listesi vs. onlara giridgimde bir tek geri secenegi cıkıyor..bı tek calma listesine girdigimde sol tusa basınca yenı lıste menusu cıkıyor ona gırıyorum lıste ısmı yazıyorum ama bır sey degısmıyor..
play list sayfasındayken sol tustan cıkan menude ıse ıslem ve bilgi-tumunu ekle-klasor ekle-dosya ekle secenegiyle sarkıları almaya calsıyorum ama tarıyor su kadar dosya tarandı su kadar sarkı alındı dıyor ve programın sımgesıne doonuyor..tekrar gırdıgımde lıstede yok sarkıda yok..dosya ekle diyip deniyorum sarkıların oldugu klasorun yolunu belırıtp tum sarkıları secıp ekle dıyorum ama yıne aynı seyı yaptı.. bı tarfı edersen sevınırım ben beceremedım sanırım..

--------------- Ekleme ---------------

kardes program guzel herşey harika ama sarkıları programdan calmayı beceremedım.. yanı liste yapamadım sarkıları ıcıne atamadım..playlist sayfasındakı varsayılan liste,calma listesi vs. onlara giridgimde bir tek geri secenegi cıkıyor..bı tek calma listesine girdigimde sol tusa basınca yenı lıste menusu cıkıyor ona gırıyorum lıste ısmı yazıyorum ama bır sey degısmıyor..
play list sayfasındayken sol tustan cıkan menude ıse ıslem ve bilgi-tumunu ekle-klasor ekle-dosya ekle secenegiyle sarkıları almaya calsıyorum ama tarıyor su kadar dosya tarandı su kadar sarkı alındı dıyor ve programın sımgesıne doonuyor..tekrar gırdıgımde lıstede yok sarkıda yok..dosya ekle diyip deniyorum sarkıların oldugu klasorun yolunu belırıtp tum sarkıları secıp ekle dıyorum ama yıne aynı seyı yaptı.. bı tarfı edersen sevınırım ben beceremedım sanırım..
tamam kardeş sorun wma uzantılı sarkılarmıs onları sılınce hepsını aldı..

DEJAVU8888

DEJAVU8888

Üye
Teşekkürler Üsteğmenim elerine sağlık.

macman

macman

Üye
çok güzel bi pro thenx

medcezir2008

Üye
çok güzel olmus saol kardes

Erdem09

Üye
Gerçekten çok başarılı bir uygulama ancak telefonun sesini arttırdı sesi çok çıkıyor ama biraz kalite bozuk oluyor. Yani hoparlörü zorluyor gibi geldi bana. Ayrıca sadece 1 şarkıda oluyor ama kulaklıktan dinlerken şarkıcı bağırınca cızırtı yapıyor 1-2 yerinde. Bende programı kaldırdım eski haline dönsün diye ama hala sesi çok yüksek ve yine kulaklıktaki sorun devam ediyor. Telefonum E65. Sesi eski haline getirebilmem için önerileriniz var mı? Yada bu programın ses ayarlarını değiştirmeyen versiyonu var mı?

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten çok başarılı bir uygulama ancak telefonun sesini arttırdı sesi çok çıkıyor ama biraz kalite bozuk oluyor. Yani hoparlörü zorluyor gibi geldi bana. Ayrıca sadece 1 şarkıda oluyor ama kulaklıktan dinlerken şarkıcı bağırınca cızırtı yapıyor 1-2 yerinde. Bende programı kaldırdım eski haline dönsün diye ama hala sesi çok yüksek ve yine kulaklıktaki sorun devam ediyor. Telefonum E65. Sesi eski haline getirebilmem için önerileriniz var mı? Yada bu programın ses ayarlarını değiştirmeyen versiyonu var mı?

Enteresan bir şikayet hiç kimsede rastlamadım e65 kullananların hepsi memnun sen hariç ikincisi programı kaldırdığın an onunla alakalı hiç bir şey kalmaz çünki o kurduğun sisx dosyasını ben düzenledim ve kaldırdığında ona ait hiç bir yazılım kalmıyor. Bizzat kendim defalarca denedim senin telefonda bir sorun var gibi görünüyo kardeş.

Üst Alt