TTPod v3.3.1 Türkçe Sertifikalı +21 Renkli Efekt +10 Süper Skin Entegreli FİNAL!!!

Sponsorlu Bağlantılar

oguz_57

Üye
program çok hoş teşekkürler. yanlız programı küçültüp ana ekrana aldıgımızda geri dönüşü gerçekleştiremiyorum tekrar menüye girip ordan girmem gerekiyo kısayol tuşu varmıdır?

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
program çok hoş teşekkürler. yanlız programı küçültüp ana ekrana aldıgımızda geri dönüşü gerçekleştiremiyorum tekrar menüye girip ordan girmem gerekiyo kısayol tuşu varmıdır?

Menü tuşuna basılı tutarsan orada görünür açarsın güle güle kullan.

ultranova

ultranova

Üye
çok saol kardeş eline koluna sağlık.uzun zaman sonra tekrar symbyan telefon aldım(eskisi 6600 ama şimdiki n73)...siz olmasanız ne zevki çıkardı şimdi bu symybanın....bende yakın bir zamanda paylaşımlara dönücem inş...tekrar teşekkürler..

halimyaman

halimyaman

Üye
Saolasın allah razı olsun

Madonna34

Madonna34

Üye
Mahmut bey 1 kaç ay önce almış oldugum Nokia n82 telefonuma program ararken birden burda buldum kendimi..müzik dinlemek en büyük tutkum fakat bu hazırlamış oldunuz program ile daha da güzelleşti sanki müziklerim..tekar tekrar tşkler

--------------- Ekleme ---------------

bulentba

bulentba

Üye
yha arkadaşlar bnm tel n73 me bu proyu yuklediğimde açılıyor tüm şarkıları tarayınca taramayı bitirmeden prodan çıkıyor yardımcı olabilecek arkadaş varmı
şimdiden tşk

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Mahmut bey 1 kaç ay önce almış oldugum Nokia n82 telefonuma program ararken birden burda buldum kendimi..müzik dinlemek en büyük tutkum fakat bu hazırlamış oldunuz program ile daha da güzelleşti sanki müziklerim..tekar tekrar tşkler

--------------- Ekleme ---------------

Bende yorumları okurken senin yazdığın yorum dikkatimi çekti bu güzel yorumda çayımın şekeri oldu çok teşekkür ederim bu hoş yorumun için.

aloneman34

Üye
teşekkür ederim üstad

kral2009

Üye
sagol dostum allah razı olsun 1000 defa

turqut1

Üye
ty.

gazoz00

Üye
emeğine sağlık kardeş

topcucws

topcucws

Üye
teşekkürler ellerine sağlık

risorius

Üye
eline sağlık

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullanın teşekkürler yorumlarınız için.

vitalis

Üye
Teşekkürler.Çook güzel bir program.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
TeşekkürLér şuana kadar gördüğüm en iyi müzikçaLar diyebiLirim. + görseL açıdan muhteşem efektLer konuLmuş süper görünüme sahip oLuyo :)

emeğine sağLık

hereklitoz

hereklitoz

Üye
eğer bu program çalışırsa büyük sevaba girersin

berkim24

Üye
arkadaş gerçekten mükemmel teşekkürler

werov

werov

Üye
Teşekkürler