TTPod v3.3.1 Türkçe 352x416 +2 Skin +21 Renkli Efekt +1 Açılış Ekranı Modifiyeli E60 E70 N80 İçindir

hacı elin kolun dert görmesin çok teşekkür ediyorum teşekkür et butonuna hiç bu kadar gönülden tıklamadım emeğine sağlık aga

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.

skader

Üye
tamamen süper benim n80de sorunsuz fakat daha fazla skinleri nerde bulabilirizki?

STaT!C

Üye
çok teşekkürler N80 E o kadar yükledim bi tanesi çalışmadı sonunda

Arkadaşlar hackli telefonumda kurulum sorunda unable install gibi bir hata verip kurulumdan çıkıyor. Sorun nedir acaba. Cep telefonum soft formattan sonra şuan ingilizce bu bir sorum teşkil eder mi? Telefon modeli N80

STaT!C

Üye
Skin az ama bulduğumuzda burada paylaşalım arkadaşlar..

lemaynak

Üye
merhaba
Kendi telefonum olan e71 de denedim sorunsuz yükledi ve çalıştı. tek sorunum programdaki ekranın tamamı görünmüyor. ben forumda aradım ama telefonumda tek yükleme sorunu olmadan çalışan bu senin verdiğin oldu. e71 içide çalışma yapabilirmisin.
teşekkürler.

Hackli cihazıma tüm programları yükleyebiliyo bunu yükleyemiyorum. Yükleme ekranı açılıyor %80 ilerlemeden sonra ıptal ediyor.

eline saglik arkadasim yükledik calisti, sorun yoktur bu skin işi nasıl oluyor biz de yapabilir miyiz acep....

indirme linki çalışmıyor malesef

canosky

Üye
Kardeş herşey Güzelde Benim telefonun ekranı büyk geldi ayarlar felan yazılar