TTPod v3.2.1 Eng + Skin'ler | Son Sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
TTPod v3.2.1 Eng + Skin'ler | Son Sürüm

Gayet gelişmiş 1 müzik çalardır. Bekleme ekranına mini müzikçalar da ekler. Skin'ler le beraber kullanımınıza sunuyorum.

Dikkat: Skinleri
İlgili Hafıza [C ya da E)\TTPod\skin\V3\
dizinine kopyalayın. Beğenmediklerinizi silin ki boşuna yer kaplamasın.

İndirmek için;
http://rapidshare.com/files/198338267/TTPod.v3.2.1.Eng.rar

Önizleme Skinler:

• Beğen
Tepkiler: erkantdş, HASAN ÇELİKER, muratdaredevil@ ve 44 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

yusfcuk

yusfcuk

Üye
ben normalde ttpod u çalıştıramıyorum yükleniyo açmaya çalıştığımda uygulama hatası diyor ama bu sürümü belki açılır saol

nazgulL

Üye
teşekkürler

6yl

Üye
link ölü arkadaş

yagizbogac

yagizbogac

Üye
link sağlam arkadaş aldırma gönül aldırma XD EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLR MAXİCEP TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE XDXD

HİHİ XD

Thales

Üye
Çok teşekkürler kardeşim...

kck87

Üye
güsel bi pro saol ama ufak bi sorunum var playlist te sınır var herhalde 320 şarkıdan sanra ekleme yapılamıyor ve otomatik taratırken 320. şarkıdan sonra program kendiliğinden kapanıyo. playlistin kapasitesini arttıramazmıyız acaba? yada bu sorunu giderilmiş bi versiyonu varmı?

System X

System X

Üye
güsel bi pro saol ama ufak bi sorunum var playlist te sınır var herhalde 320 şarkıdan sanra ekleme yapılamıyor ve otomatik taratırken 320. şarkıdan sonra program kendiliğinden kapanıyo. playlistin kapasitesini arttıramazmıyız acaba? yada bu sorunu giderilmiş bi versiyonu varmı?
evet bu problem bendede var v3.10 sorunsuz onu kullan:oke:

moreyno

Üye
Emeğine sağLık teşekkürLer...

"PayLaşmak qüzeLdir "

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Yha bu rapid in linkleri bu aralar baya sorun yaratmaya basladı link yenılenırse mutlu olurum n79 da calısırmı konuyu acan arkadasım konu ile ilgilenirsen dahada mutlu olurum bys

yusfcuk

yusfcuk

Üye
arkadaşlar ben ttpod u yüklüyorum ama açmaya çalıştığımda uygulama hatası diyoryardım edin

Z0MBI

Üye
Kullanan arkadaşlar Lcg ile karşılaştıracak olursak ses kalitesi olarak TTPOD mu daha iyi Lcg Jukebox mı sizce?

bulentba

bulentba

Üye
n73 te sistem hatası veriyor

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Arkadaşlar bu TTPod bağımlılık yapıyor, dikkat... Bugüne kadar gördüğüm en profesyonal müzikçalar... LCGjukebox u sollamak biryana pcyle yarışıyor...:ehe Gerçekten ilk çıkardığı versiyon hatalarla doluydu.. şimdi neredeyse sıfır hatayla taş çıkartıyor...:oke: 1.numaralı tavsiyemdir....:oke:

aswerth

aswerth

Üye
ya çok güzel bir müzikçalar fakat dosya tararken belirli bi sayıdan sonra otomatik olarak kapanıyor...3.10 versiyonunda bu sorun yok ama ona da tema bulamıyorum...

varaka

Üye
nerdesin

yagizbogac

yagizbogac

Üye
yok arkadaşlar ya bnde 370 küsür şarkı vardı tarattım hepsinide buldu sorun yok bnde:S

apollonsulo

apollonsulo

Üye
teşekkürler kardeş emeğine sağlık

Üst Alt