Eklenti son sürüme güncellendi
Tanımadığından öyle diyor. Bendede aynı uyarıyı veriyor ama sıkıntı yok yani. Yine de siz bilirsiniz kullanıp kullanmamaklaSon sürüm bende virüs uyarısı verdi. (Dr web)
Bendede yok ki arayüz dosyasıabi bir iki de skin dosyasi eklermisin magaza giriyom durduruyo
kaldirdim geri yukledim hala ayni
Bendede yok ki arayüz dosyası
var ama çince. Googlede TTPod yaz çıkarkendine ait sitesi var mi programin belki vardir orda
teşekkürlerEklenti son sürüme güncellendi
buyur , bendeki bir kaç skin.arşivden çıkarıp olduğu gibi ana dizine aktar.abi bir iki de skin dosyasi eklermisin magaza giriyom durduruyo
kaldirdim geri yukledim hala ayni
Uygulamayı kullanmadığım için ince çeviriye girmedim ama belirtirseniz güncellemede düzeltirimEmeğine sağlık hakan kardeşyalnız kimi yerlerin çevirisi biraz anlamsız olmuş.
Anladım. Sarkı sıralama menüsünde biraz görmüştüm. Kolay gelsinUygulamayı kullanmadığım için ince çeviriye girmedim ama belirtirseniz güncellemede düzeltirim
Belirt güncellemede düzeltirimAnladım. Sarkı sıralama menüsünde biraz görmüştüm. Kolay gelsin
Belirt güncellemede düzeltirim
Başka dikkatimi çeken kısım yok, ilginiz için teşekkürlerHarbi alakasızmış. Güncellemede düzeltilecek. Başka var ise belirtin düzelteceğim
Tamam onlar düzeltildiBaşka dikkatimi çeken kısım yok, ilginiz için teşekkürler
Kayıt olmadan devam etTesekkur ederim eline sağlık güzel bir uygulama bu arada adasiz
Yalniz ip sinirlidir diyor ne anlama geliyor bu birde kayıt istiyor Türkiye yok orda