b_gundem Üye zaten ttpot kullanıcısıydım ama bu son sürüm harika ellerine sağlık pach ile c5-03 te sorunsuz...
burkan321 Üye Konu Sahibi b_gundem' Alıntı: zaten ttpot kullanıcısıydım ama bu son sürüm harika ellerine sağlık pach ile c5-03 te sorunsuz... Genişletmek için tıkla ... sorun olmaması güzel hiç bir problem yok arkadaşlar rahatlıkla indirebilirsiniz
b_gundem' Alıntı: zaten ttpot kullanıcısıydım ama bu son sürüm harika ellerine sağlık pach ile c5-03 te sorunsuz... Genişletmek için tıkla ... sorun olmaması güzel hiç bir problem yok arkadaşlar rahatlıkla indirebilirsiniz
burkan321 Üye Konu Sahibi myth_237' Alıntı: arayüz linki yine ölmüş Genişletmek için tıkla ... linki yeniledim indirebilirsiniz
myth_237' Alıntı: arayüz linki yine ölmüş Genişletmek için tıkla ... linki yeniledim indirebilirsiniz
burkan321 Üye Konu Sahibi okankoc' Alıntı: bu uygulama n 97 calısırmı arkadaslar Genişletmek için tıkla ... evet çalışır s60v5 ve symbian 3 olan telefonlarda çalışıyor
okankoc' Alıntı: bu uygulama n 97 calısırmı arkadaslar Genişletmek için tıkla ... evet çalışır s60v5 ve symbian 3 olan telefonlarda çalışıyor
burkan321 Üye Konu Sahibi By_GaBLiN' Alıntı: Eline sağlık teşekkürler Genişletmek için tıkla ... önemli değil
burkan321 Üye Konu Sahibi bebe_ruhi' Alıntı: Standart playerdan daha guclu ses cikaririyomu bu ttpot Genişletmek için tıkla ... programı kurduktan sonra MENU-SETTİNGS-AUDİO YA GİR SONRA LOUD-STEREO EXPANSİON-MEGA BASS OPEN YAP sonra bak bakalım güçlü ses çıkarıyor mu
bebe_ruhi' Alıntı: Standart playerdan daha guclu ses cikaririyomu bu ttpot Genişletmek için tıkla ... programı kurduktan sonra MENU-SETTİNGS-AUDİO YA GİR SONRA LOUD-STEREO EXPANSİON-MEGA BASS OPEN YAP sonra bak bakalım güçlü ses çıkarıyor mu
burkan321 Üye Konu Sahibi Maximiliano_10' Alıntı: sertifika hatası veriyo yaa Genişletmek için tıkla ... telefonunun hackli falan olmaı lazım değil benimki de hacksiz sadece anlattıklarımı birbir uygula ve yeniden yükle pathci yüklemeyi de unutma
Maximiliano_10' Alıntı: sertifika hatası veriyo yaa Genişletmek için tıkla ... telefonunun hackli falan olmaı lazım değil benimki de hacksiz sadece anlattıklarımı birbir uygula ve yeniden yükle pathci yüklemeyi de unutma
burkan321 Üye Konu Sahibi xenon56' Alıntı: patch 0 kb gösteriyo bi el atın ya Genişletmek için tıkla ... ben indirdim problem yok 0 kb yi de göstermiyor
xenon56' Alıntı: patch 0 kb gösteriyo bi el atın ya Genişletmek için tıkla ... ben indirdim problem yok 0 kb yi de göstermiyor
burkan321 Üye Konu Sahibi hamatilli' Alıntı: kardeş eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Önemli değil kardeş
alebel Üye hackli 5800 sahibiyim üstadın yazdığının aynısını yaparsanız hiç bir sorunla karşılaşmadan yüklersiniz.eline sağlık üstad.
hackli 5800 sahibiyim üstadın yazdığının aynısını yaparsanız hiç bir sorunla karşılaşmadan yüklersiniz.eline sağlık üstad.