ustam türkçe çeviride uzman birisi bence programı türkçeye çevrilmeli.şuanda arkadaşımın paylaşmış oldugu hiçbir sitede yok.süper bir paylaşım yapmış temaları ile birlikte.bence konu sabitlenmeli ve türkçe çeviri için uzman bi arkadaşımız el atmalı.bu arada konu için teşekkür ederim burkan kardeşim.
ustam türkçe çeviride uzman birisi bence programı türkçeye çevrilmeli.şuanda arkadaşımın paylaşmış oldugu hiçbir sitede yok.süper bir paylaşım yapmış temaları ile birlikte.bence konu sabitlenmeli ve türkçe çeviri için uzman bi arkadaşımız el atmalı.bu arada konu için teşekkür ederim burkan kardeşim.
arkadaşım ilk önce görüşlerin için teşekkür ederim türkçeye çevirilirse çok güzel olur konuyu sabitleme işine gelincede onu yöneticiler bilir sabitlenirse güzel olur tabi.bakarsın kafama eser ben türkçeye çeviririm
zaten başta skinlerin hepsi tek linkteydi fakat, mesela bir ya da iki tane tema beğenen kişi neden diğer temalarıda da indirmek zorunda kalsın ki yani özellikle yaptım.eğer istersen tek linkte toplarım
arkadaşım ilk önce programı kuruyom sonra patch yide sertifikalayıp kuruyorum programı açıyorum kullanıyorum oluyor ama programı ikinci kez açıp kullanmak istediğimde prograam açılıp kapanıyor çalışmıyor neden öyle oluyor yardımcı olursan çok sewinirim program çok hoşuma gitti çünkü
programı kurup ardından da patc'i setifikalayıp kurduğumda program çalışıyor ve tekrar girdiğimde yine bir sorun yaratmıyor Neden sende böyle bir şey olduğunu anlamadım.istiyosan sen programı kaldırıp yeniden aynı şekilde kur belki düzelir
programı kurup ardından da patc'i setifikalayıp kurduğumda program çalışıyor ve tekrar girdiğimde yine bir sorun yaratmıyor Neden sende böyle bir şey olduğunu anlamadım.istiyosan sen programı kaldırıp yeniden aynı şekilde kur belki düzelir