TTpod 3.2.0 Unsigned TURKCE dogru okudunuz turkce

Sponsorlu Bağlantılar

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Güncelleştirme Hatası :bann: Yardım

--------------- Ekleme ---------------

saol çözdüm bi tane daha vardı çlıştıramaım silmeyi unutmuşum :D

yha açamıyorum Uygulama Hatası diyor

ahenk

ahenk

Üye
daha öncede kullandim bunun türkçe olması güzel teşekkür

K.G

K.G

Üye
    Konu Sahibi
:oke:onemlı degıl arkadslar..

ert_biskin

ert_biskin

Üye
bozuk arkadaşım n73 de denedim program hatası diyor.

K.G

K.G

Üye
    Konu Sahibi
bozuk arkadaşım n73 de denedim program hatası diyor.

program hacklı tellerde calısmaktadır arkadasım..securıty manager adlı uygulamayı kullanabılırsın telı hacklemek ıcın.

bu arada hata alan arkadaslar programın eskı surumlerını kaldırmazsanız hata alırsınız..verdıgım pro guncelleme degıl baslı basına programın versıyonudur..:oke:

yusfcuk

yusfcuk

Üye
bnm ki hack li instalserveri yükledim ama ttpod u yüklendikten sonra açmaya çalışınca uygulama hatası diyor

K.G

K.G

Üye
    Konu Sahibi
bnm ki hack li instalserveri yükledim ama ttpod u yüklendikten sonra açmaya çalışınca uygulama hatası diyor

eskı surumlerı kaldırıp yukleyı program guncelleme degıl yenı versıyondur..:oke:

aslanpençesi

Üye
çok teşekkürler galiba hacklemeyi başarmışım:)

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Ben yükledim programı güncelleme hatasını geçim ama bir türlü programa giremiyorum girmek istediğimde uygulama hatası alıyorum

nurisim

nurisim

Üye
saol kanki

delrico

delrico

Emekli Yönetici
tesekkürler

nurkanozturk

Üye
ya programı yükledim fakat müzikleri tararken program kapanıyor...200 kusur müziği bulduktan sonra direk kapanıyor...ingilizce versiyonu böyle değil yardımcı olabilir misin???ayrıca n95 teki multimedya tuslarını bu programla da kullanabilir öiyim acaba???
bende de aynı problem vardı 200.cü veya birkaç sonrakı bi şarkıda problem vardır onu tespit et ben de bi şarkı problemliydi onu sildim kurtuldm.

aswerth

aswerth

Üye
bende de aynı problem vardı 200.cü veya birkaç sonrakı bi şarkıda problem vardır onu tespit et ben de bi şarkı problemliydi onu sildim kurtuldm.

biraz zor olcak galiba...ayrıyeten v3.1 bu hatayı vermiyor...nedendir acaba??

batemm

Üye
  • Benim naciz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır...

biltek

biltek

Üye
N70 te çalışmadı???

darknesess

Üye
ellerine saglık cok güzel calısıyor ve guzel , basıt kullanımıyla gayet hos bir program tekrar ellerine ve emegine sağlık:)

Sersolast

Sersolast

Üye
teşekkürler N73 de deneyeceğim

cemee61

cemee61

Üye
paylasim icin tsk pro cok guzelde cozunurlugu benim tele buyuk geldi ya ekrana sigmiyo:) (tel3250)

mtunc52

mtunc52

Üye
n78 de çalışmıyor mu ben yüklerken erişimine izin verilmiyor diyor ve yükleme olmuyor.telefonum hackli olduğu halde.

Üst Alt