N97 Mini RM-555_30.0.004 Sadece Hack (Test Edildi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
N97 Mini RM-555_30.0.004 Sadece Hack (Test Edildi)
Sertifika alacağım diye imei numaramı vermediğim site kalmadı. Artık imei numaram anonim oldu :) Son versiyona hack yada fw aradım bulamadım. Birazda korkarak kendim hazırlamaya karar verdim. Sonuç olarak kendi N97 Minimde denedim sorunsuz şekilde oldu. Tüm unsigned dosyalar tele yüklenebiliyor denedim.

Yapılan işlemler:
Orjinal N97 Mini V30.0.004 rofs2 dosyası üzerinden çalıştım.
Rompacher plusı gömdüm.
C/Sys/Bin klasörü içerisine ne olur neolmaz diye instalserver.exe yi kopyaladım.
İngilizce ve Türkçe harici tüm dilleri sildim.
Orijanalinden hiç bir farkı olmaması için başka işlem yapmadım.

Kendi telefonuma jafladım ve gördüğüm eksikler:
Rompacherde instalserver otomatik başlat açık olduğu halde telefon yeniden başladığında aktif olmuyor. Her unsigned yükleyeceğiniz zaman el ile aktif hale getirmeniz gerekli.
Telefona format atılınca hack gidiyormu bilmiyorum. Denemedim.

Önce pcde nokia pc suit yüklü değilse onu indirip kuruyoruz. Ve telefonunuzun rehber,msjlar vs. yedekliyoruz. Telefonu ve hafıza kartlarını formatlıyoruz.
Aşağıda linkten nokiafrimware editorü indirim kuruyoruz (Türkçedir).

RM-555 için orjinal v30 dosyalarını indiriyoruz.
Sonra üzerinde değişiklik yaptığım rofs2 dosyasını indirim orjinalini silip yerine kopyalıyoruz.

Bu dosyaları C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-555 İçerisine atıyoruz. (Yoksa bile klasörleri kendimiz oluşturuyoruz.
Win7 de ise C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-555

Jaf programını indirip kuruyoruz Türkçedir.

OGM_pkey emuyu açtıktan sonra hiçbirşeye ellemeden GO diyoruz,daha sonra;

Flash Tuşuna basmadan önce telefonu kapatıyoruz flash tuşuna basıyoruz ve sadece kabloyu telefona takıyoruz (açma düğmesine basmıyoruz).

Ve işlem bitti hackli orjinal v30 yüklü N97 Mininiz oldu....
Son olarak aşağıdaki linkten rompacherın yamalarını indirip Hafıza kartınızın ana dizinine atıyoruz.

Telefonunuzdan yada ovi suitten versiyon güncelleme haricindeki tüm güncellemeleri yapabilirsiniz.
Not: Resim harici hiç birşey alıntı değildir.
Bu akşam sorunuz varsa yardımcı olabilirim sabah yola çıkıcam, 20.08.2011 tarihine kadar yokum.

jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
Kimsenin ihtiyacı yokmuş demekki. Yardımcı olmak adına diğer modellere de el atacaktım ama... Telefona ne sertifika alabilmiş ne de hack yapabilmiştim. Fakat kendim uğraştım şuan gayet memnunum.

mtunacan

Üye
arkadaşım. benim sorunum n97 mini aize sesi çok az bunu artırmanın bi yolu varmıdır. şimdiden sagol

M. tAHA

M. tAHA

Üye
bugun deneyecem olıur olmaz bilmiyorum ama emegine sağlık sağolasın :)

jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
hala kullanıyorum kardeş bir kere reset atmadı tel. Qt, phyton vs yüklenebiliyor. Hiçbir uygulamada sertifika istemedi.

CrueL_Xp

Üye
saolasın akrdeş foruma bile yazmıştım bana cok lazımdı

M. tAHA

M. tAHA

Üye
sagolasın deneyecem sımdı ama bı sorum var telefona format atmasak yani demişşin ya c ve hafıza kartlarını sılın dıe onu yapmasak sorun olur mu

jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
orjinal fw den kalıntılar kalabilir kartta. Yedekle at en iyisi

M. tAHA

M. tAHA

Üye
tamam sagolasın bi sorun olursa ulaşacagım bi adresin var mı yoksa sürekli burda mısın

hakanaras04

Üye
sağol teşekürler işime yaradı

slowman76

slowman76

Üye
Yanlış mı okudum? N97 Mini RM-555 30.0.004 , Türkçe ve Hackli ...İnanamıyorum yaa..Nasıl sevindiğimi anlatamammmm...En son 5800 aldığımda bu kadar sevinmiştim :):):)Çok teşekkür ederim usta...Allah klavyene zeval vermesin... :):):)

vatan__tc

vatan__tc

Üye
tşk üstad işimi gördü bi sen düsünmüşün bizi :)

shadowdewill

Üye
Saolasin, deneyecegim.

crufin

Üye
teşekkürler

lgnhr

Üye
Teşekkürler. Sorusuz çalşıyor 2 aydır.

tosbai

tosbai

Üye
sağol kardeş emeğine sağlık...

tosbai

tosbai

Üye
ama maalesef dokunmatikte sorun oluşuyor.dokunmatiği çoksıkıntılı çalışıyor bende geri rjinalini yükledim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt