TTpod 3.2.0 Unsigned TURKCE dogru okudunuz turkce

Sponsorlu Bağlantılar

james54

james54

Üye
eyw kardes ıyı bı proya benzıo

wahti

wahti

Üye
Çalışmıyor.Müzik dosyalarını tarayınca kapanıyor.

wahti

wahti

Üye
denendı arkadaslar n73 telımde calısıyor program..
İngilizcesi vardı daha düne kadar çalışıyordu.Türkçesini yükledim baktım müzik dosyalarını tarayınca kapanıyor tekrar ingilizcesini yükledim ama yine kapanıyor.Program zaten güzel Türkçeside çok iyi olmuş.Yardım edinde kullanabileyim.

K.G

K.G

Üye
    Konu Sahibi
İngilizcesi vardı daha düne kadar çalışıyordu.Türkçesini yükledim baktım müzik dosyalarını tarayınca kapanıyor tekrar ingilizcesini yükledim ama yine kapanıyor.Program zaten güzel Türkçeside çok iyi olmuş.Yardım edinde kullanabileyim.

programı telden kaldırdım tekrar kurdum snn ıcın ama herhangı bır sorun cıkmadı.
yuklemeyı su sekılde yapacaksın..eskı ttpod surumunu kaldır telınden uzerıne yukleme yaptıysan ondan olmustur.kendı zaten yenı surum ve turkce..

sadece bu konudakı ındırdıgın programı kur okadar..:oke:

ALeeOzturq

Üye
Ya bu programı çok beğendim ama bende 200 den fazla m4a dosyası yüklü ve dosya taratırken 111 de takılıyor ve donuyor.. Bir bilgin var mı arkadaşım?? bende N73 kullanıyorum..

K.G

K.G

Üye
    Konu Sahibi
Ya bu programı çok beğendim ama bende 200 den fazla m4a dosyası yüklü ve dosya taratırken 111 de takılıyor ve donuyor.. Bir bilgin var mı arkadaşım?? bende N73 kullanıyorum..

bndede 160 tane var sorunsuz acıyor telımde n73.eger program da sorun varsa bırde ıngılızce 3.10 surumunu dene derım..

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
süper ya ingilizcesii kullanıyodum:oke:

JoS

JoS

Üye
bende kontor gidiyor yaw kendi kendine wap baglaniyor..

oltaucu

Üye
teşekkürler dostum program için sagol

efulimim

Üye
Tşkler de beyenmedimM Olmadı ama sımdıı
:d

haruncoskun_

Üye
beyler bana sis olmayan mp3 çalar lazım cvp bekliom

pisicikk

pisicikk

Üye
paylaşım için saol...

K.G

K.G

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler arkadaslar..:oke::oke::oke:

aswerth

aswerth

Üye
ya programı yükledim fakat müzikleri tararken program kapanıyor...200 kusur müziği bulduktan sonra direk kapanıyor...ingilizce versiyonu böyle değil yardımcı olabilir misin???ayrıca n95 teki multimedya tuslarını bu programla da kullanabilir öiyim acaba???

K.G

K.G

Üye
    Konu Sahibi
ya programı yükledim fakat müzikleri tararken program kapanıyor...200 kusur müziği bulduktan sonra direk kapanıyor...ingilizce versiyonu böyle değil yardımcı olabilir misin???ayrıca n95 teki multimedya tuslarını bu programla da kullanabilir öiyim acaba???

n73 elımdekı cıhaz sadece ondan deneme ımkanım oldu bı problem cıkarmadı bnde.yuklerken eskı surumlerını kaldırıp yukleyın o sekılde problem vermıyor..

aswerth

aswerth

Üye
program düzgün çalışıyor...fakat belirli bir sayıdan sonra müzikleri almıyor...otomatik olarak kapanıyor...telefonda yaklasık 600 tane şarkı var fakat taramada 200-250 civarına gelince birden kapanıyor...3.10 sürümünü yükledim onda sorun yok..bir de yazı boyutunu değiştirdim fakat yatay ekran moduna geçince font tekrar eski boyutuna dönüyor..bunun bir çaresi var mı acaba???

Üst Alt