TTNET'ten Kullanıcılarına Önemli Bir Uyarı!

Sponsorlu Bağlantılar

ramsesgokhan

ramsesgokhan

Üye
Bugün beni aradılar aradıkları numara 0312 444 1 444 babamın adını söylediler anladım böyle birşey olduğunu saat 5 gibi gene ararız dediler arasınlarda yakalanmaları için ne yapmam gerek onu bilmiyorum :S ben en fazla söver gönderirim :D

arkadasım ben tt net calısanıyım senı arayan numara saten tt nın ankara numarası

ömerpekacar

Üye
Bugün beni aradılar aradıkları numara 0312 444 1 444 babamın adını söylediler anladım böyle birşey olduğunu saat 5 gibi gene ararız dediler arasınlarda yakalanmaları için ne yapmam gerek onu bilmiyorum :S ben en fazla söver gönderirim :D

dingil telekomun numarası bu işte :)

caglet

caglet

Üye
bizi 444 0 375 bizzat aradı ve 5 yıllık üyeliğimiz sona ermiş tekrar yaptırmak isteyip istemediğimizi sordu bizde kabul etik ve 6 ay boyunca %30 indirimli olucağını soyledı.. Ama herhangi bir bilgimizi sormadılar zaten kredi kartımızda yok .. Ama internette indirim olmadı .. bu ayki faturadada indirim olmassa dolandırıcılık olabilir diye başvurucam ttnet'e ama umarım birşey olmaz

maxirabit

maxirabit

Üye
suç bunu yapanlarda değil ttnet'te kişisel bilgileri telefon numaraları isim soy isim hepsini paylaşıyorlar. Sonrada müşteri hizmetlerini aradığın da x numarası kime ait diye sorduğun da savcılıktan ögrenirsiniz diyorlar. Kişisel bilgilerinizi paylaşırlar ama size söylemezler nasıl bir sistemse:hmmm

kol@j

kol@j

Üye
gözümüzün açık olması lazım ...

öyle inandırıcı oluyorlar ki bazen...

her seferinde de farklı yöntemler kullandıklarından aklımıza gelmemeyebiliyor...

hakan.c

hakan.c

Üye
çok şükür artık dopingliyim :)

featnuri

Üye
0216 444 0 375 nolu numara(yanı gerçek ttnet) da beni arıyor surekli.bilgi vermek istediklerini soyluyorlar.ilkten tarifemden memnun olduğumu bilgi almak istemediğimi söyledim.arkadaşlar tekrar arayacak dedi.artık her saat arıyolar(tabi sadece ttnet değil diğer bankalar falan da.hatta finansbnk arıyo konusmuyo herifler.)bende tarifelerden bahset diyorum başlıyo anlatmaya o ara tabi bırakıyorum telefonu.en son da beyefendi diye çağırıyo bende neyse kampanyalara katılmak istemediğimi söylüyorum.adamlar bıkmadı hala arıyorlar.ne yapacam bilmem.yardımcı olun lütfen bi yolunu bilen varsa.

messiba

messiba

Üye
bu zamanda çok dikkatli hareket etmek lazım.

WeB TaSaRıMı

WeB TaSaRıMı

Üye
evet katılıorum çok dikkatli olmak lazımmmm

ali601

ali601

Üye
Ya valla çok kötü bu memleket artık.Allah belasını versin öyle kişilerin :off:

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
thanks....

dsfc

Üye
kimseye sövmene gerek yok arandığın numara türk telekomun ankara genel merkez numarası ve tarife değişikliği işlemi için aranmıştır baban. baban hattın yasal sahibi olduğu içinde yalnızca onunla işlem gerçekleştirilebiliyo. bu yüzden 5 gibi arayalım demişler ve herhangi bi kredi kartı bilgiside istenmiyo. kendimde çalıştığım için bu işte biliyorum :D bu kadar da şüpheci olmayın...

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
hımm bu konu 2009 da açılmış ve bu dolandırıcılık devam etmekte hatta bir turkcell numarayla bile arıyorlar geçen arkadaşı gözümün önünde aradılar tarife değişikliği filan yapalım diye kesinlikle ! aman dikkat edin.

ogoksel

Üye
Konuyu hortlatmak oluyor ama google da 4441444 aratılınca ilk sıralarda çıkıyor. bu nedenle doğru bilgi olmasında fayda var. Bu numara turk telekomun numarası ve gerçek, dolandırıcılık falana değil.

girayhan43

girayhan43

Üye
dogrudur genelde vakitli vakitsiz arıyorlar

jotem07

Üye
dolandiricilik sisitemi nerden vuracaklarini bilemiyorsun

yunus4554

yunus4554

Üye
Bu internet niye bukadar pahalı ya

plusnettr

plusnettr

Üye
Müşteri bilgilerini başka yerler ile paylaş onlarda satınca birilerine uyar milleti. Aklı sıra kendini kurtaracak internet sağlayamayacası

somurtukk

somurtukk

Üye
tesekkürler

Üst Alt