TTNET Yalın İnternet Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
TTNET Yalın İnternet Kampanyası
Kampanyaya Dahil PaketlerBağlantı HızıAylık Kullanım
Kotası
Kampanyalı Fiyatİndirim Bedeli
(Aylık)
Tarife
Yalın NET68 Mbps'ye kadar6 GBTL46,90 x 12 AyTL3,10TL50/Ay
Yalın NETLİMİTSİZ8 Mbps'ye kadarLimitsizTL68,90 x 12 AyTL13,10TL82/Ay
[THEAD] [/THEAD]
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]
Yukarıdaki tabloda belirtilen ücretlere %18 KDV ve %5 ÖİV dahildir.

için tıklayın.

ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın.

(Tivibu, TTNET Vitamin, TTNET Aile Koruma Şifresi, TTNET Müzik, TTNET WiFi, TTNET Güvenlik, ...) ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayın!

  • ampanya Paket ve Ücretlendirme tablolarında belirtilen TTNET Yalın İnternet paketleri için geçerlidir.
  • Kampanyadan bireysel yeni müşteriler 12 ay taahhüt vererek yararlanabilir. Kampanyaya dahil Yalın İnternet paketleri 12 ay boyunca indirimli olup 12 (on iki) aylık taahhüt süresi bittikten sonra yürürlükteki TTNET Yalın İnternet tarifesi uygulanacaktır.
  • Daha önce TTNET internet abonesi olan ve abonelik iptali yapan aboneler, iptal tarihinden sonraki ilk 3 ay içinde tekrar TTNET abonesi olmaları durumunda bu kampanyadan yararlanamazlar.
  • Yeni aboneliklerde 36 TL bağlantı ücreti ayda 3 TL taksitle 12 ay boyunca TTNET faturasına yansıtılır.
  • TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve ADSL internet hizmeti aboneliği olmayan yeni abonelerden bir defaya mahsus 8 TL devre hazırlama ücreti alınır.
  • Tabloda belirtilen yalın internet paket fiyatlarına aylık yalın internet erişim ücreti (12 aylık taahhüt süresince 15 TL yerine 12 TL) dahildir. 12 aylık taahhüt süresi dolduğunda aylık yalın internet erişim ücreti (15 TL) müşteri faturasına yansıtılır.
  • Paket ve kampanyadan doğacak damga vergisi bir defaya mahsus olmak üzere TTNET internet faturasına yansıtılır.
  • Müşteri, NET paketlerde, internet hattının bulunduğu yerdeki 8 Mbps'ye kadar; ULTRANET paketinde, internet hattının bulunduğu yerdeki 16 Mbps'ye kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. Müşterinin ay içerisindeki veri kullanımı (download) paketin adil kullanım noktasını aştığında internet kullanım hızı 3 Mbps olacak şekilde düşürülecektir. (Paketlerin adil kullanım noktaları: Yalın NET6, Yalın NET12 için 25 GB; Yalın NETLİMİTSİZ için 50 GB ve Yalın ULTRANET LİMİTSİZ için 75 GB; Yalın NETLİMİTSİZ PLUS için 100 GB). Takip eden aya girildiğinde, müşteri internet hizmetinden mevcut erişim hızıyla tekrar yararlanabilecektir. Yalın 8LİMİTSİZ paketi için adil kullanım noktası uygulanmamaktadır. Bulunulan ay içinde adil kullanım noktasının aşılmaması durumunda erişim hızında herhangi bir değişiklik olmayacaktır.
  • Kampanya kapsamında bir adet kablosuz modem müşterinin talebi olması halinde ücretsiz olarak verilecektir. Müşterinin kampanya kapsamında verilen modemin markasını seçme hakkı bulunmamaktadır. Kampanya kapsamında verilen kablosuz ADSL modem rayiç bedeli KDV dahil 125 TL’dir. Modeminizin arızalı olduğunu düşündüğünüz durumlarda TTNET Müşteri Hizmetlerini 444 0 375 nolu telefondan arayabilirsiniz. Gerekli durumlarda talebinizle ilgili modem firmanızın Çağrı Merkezi Destek Hattı'na yönlendirileceksiniz. Kampanya dahilinde verilen modemde Abonenin kullanımından kaynaklanan arızalardan, TTNET sorumlu değildir. Arıza oluşması durumunda veya modemle ilgili talep ve şikayetlerde modemin yetkili teknik servisleri tarafından modemle ilgili garanti kapsamı dahilindeki işlemler yapılacaktır. Arıza durumunda ve modem ile ilgili talep ve şikayetlerde Abone tarafından irtibata geçilmesi gereken kurum, cihazın garanti belgesinde bildirilmiştir.
  • Limitli paketlerde kota aşım ücreti yürürlükteki tarifeye göre ücretlendirilecektir.
  • Abonenin dahil olduğu kampanyanın ve/veya aboneliğinin iptal edilmesi halinde; Taahhütname’nin Abone tarafından imzalandığı tarihten itibaren taahhüde aykırılığın oluştuğu döneme kadar aboneye sağlanan indirim, cihaz veya diğer faydaların bedellerinin tahsil edilmemiş kısmının toplamı Abone’den tahsil edilecektir. Ancak aboneden taahhüt kapsamında tahsil edileceği belirlenen hizmet bedellerinin henüz tahakkuk etmemiş kısmının toplamı, bu tutardan düşük olması halinde düşük olan tutar aboneden tahsil edilecektir. Ek olarak, varsa bağlantı ücretinin, taksitli satılan cihaz/servis/ürünlerin kalan taksitlerinin toplamı ayrıca tahsil edilir.
  • Kampanyadan yararlanan yeni müşterilere Tivibu Web Maxi paketi ilk 3 ay ücretsiz sunulacaktır. Tivibu Web Maxi Paketi bu kampanya dahilinde TTNET aboneliğinizin başlamasından itibaren ilk 3 ay ücretsiz olup, bu süre sonunda, Tivibu Web Maxi Paket üyeliğinizi sona erdirmemeniz halinde 4. Aydan itibaren 4,90 TL Tivibu Web Maxi Paket Tarifesinden faturalandırılırsınız. Kırmızı Halı ve SinemaTV servisleri hediye kullanım dahilinde olmayıp, bu servisleri kullanmanız durumunda ayrıca ücretlendirilir. Tivibu Web Maxi Paket üyeliğinizi her zaman 444 0 375’i arayarak veya Türk Telekom Ofis ile TTNET Bayi’lerine giderek sonlandırabilirsiniz.
  • Kampanya internet altyapı olanakları ile sınırlıdır. TTNET kampanya süresini uzatma hakkını saklı tutar. Kampanya detayları için 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri'nden de bilgi alabilirsiniz.
 

Benzer Konular



Üst Alt