TTNET'ten Kullanıcılarına Önemli Bir Uyarı!

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
TTNET'ten Kullanıcılarına Önemli Bir Uyarı!

Bugün mail adresime TTNet tarafından yollanılan bu uyarıyı sizler ile paylaşmak istedim. Dolandırıcılık vakalarındaki artış TTNet’ide harekete geçirdi. İşte TTNet firması tarafından yapılan uyarı;

‘‘Değerli Müşterimiz,

Son günlerde bazı müşterilerimizin farklı telefon numaralarından "TTNET Müşteri Hizmetleri" adı altında arandıkları ve farklı gerekçeler kullanarak kendilerinden kredi kartı bilgilerinin istendiği tespit edilmiştir.

TTNET A.Ş. tarafından 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri haricinde başka bir numaradan arama yapılmamaktadır.

444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri yetkilileri tarafından yapılan aramalarda hiçbir zaman kredi kartı, şifre gibi özel bilgiler sorulmamaktadır.

TTNET A.Ş., müşterilerinden e-posta yoluyla hiçbir şekilde bilgi talep etmemekte ve kişisel bilgilerinin tamamını istememektedir.

TTNET A.Ş. sadece son ödeme tarihi geçmiş ama henüz faturasını ödeyememiş abonelerimize Sesli Yanıt Sistemi (IVR) ile otomatik arama yaparak borcunu hatırlatmaktadır. Bu aramalarda abonelerimiz, eğer uygun görürlerse telefon tuşlarını kodlayarak sesli yanıt sistemindeki ilgili menü aracılığıyla kredi kart bilgisini sadece kendisi kullanarak fatura borçlarını ödeyebilmektedir. Ancak bu işlem sadece sesli yanıt sistemi aracılığıyla yapıldığından abonelerimizin, bu işlem esnasında Müşteri Hizmetleri yetkililerimizle hiçbir şekilde teması olmamaktadır.

Müşterilerimizin, bu tür kötü niyetli kişilerin dolandırıcılık faaliyetlerinden dolayı zarar görmemesi için benzeri durumla karşılaştıklarında, herhangi bir bilgi vermeden ve sisteme bilgi girişi yapmadan görüşmeyi sonlandırmalarını tavsiye ederiz.

Saygılarımızla,

TTNET A.Ş.’’

• Beğen
Tepkiler: maykii25, ali601, rudeboytr ve 11 diğerleri

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Bugün beni aradılar aradıkları numara 0312 444 1 444 babamın adını söylediler anladım böyle birşey olduğunu saat 5 gibi gene ararız dediler arasınlarda yakalanmaları için ne yapmam gerek onu bilmiyorum :S ben en fazla söver gönderirim :D

• Beğen
Tepkiler: ali601
Lina_TR

Lina_TR

Üye
Bilgi için teşekkürler,,

chakır66

chakır66

Üye
şimdi ağızıma geleni dicem sonra banlancam:@

maxitr

maxitr

Üye
o kişilere agızlarının payını vermek lazım!!!!!:@

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Vay be ne günlere kaldık

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
töbe töbe yine azıma geleni saycam yine banlancam :vur :@

exara

exara

Üye
Dikkatli olmak lazım

nadalvefederer

nadalvefederer

Üye
bu ttnet çok oldu

ekc-103

ekc-103

Üye
ya bu arayıp kontör bilgi istemeler cok fazlalastı bu zamanlarda gercekten

pascal444

Üye
saqoll :)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Son 1 haftam kaldı umarım herşey yolunda gider ve 28 MART 2010 DA bu ttnet yağlı kazıkçısı ve milletin cebinde gözü olan onları yasal yoldan soyan firmadan kurtulmama çok az kaldı!

izmirligenc

izmirligenc

Üye
hakan neye bir hafta kaldi

ibocan123

ibocan123

Üye
vay be! bu dolandırıcıların hızına yetişilmiyoryahu... ttnet e demi kullanmaya başlamışlar. pas doğrusu...

myhacker

Üye
hehe az önce aradılar beni efendim dedim kimse konuşmadı kapandı zaten numaradan kıl kapmıştım intten baktım bu konuyu gördüğüm iyi oldu bidaha ararlarsa ne yapcagımı çok iyi biliyom:D

zx6r

zx6r

Üye
benide aradılar
arka bahçenin adresini verdim hala gelmediler :D :D

_enqin_

_enqin_

Üye
arkadaşlar ttnet bence hiç güzel degil alırken iyi de kapatırken biraz para istiyorlar ::off:

Soraux

Soraux

Üye
Dolandırıcılık almış yürümüş:nono:

maym94

maym94

Üye
hmm

Brkcn5800

Brkcn5800

Üye
Saol bilgi verdiğin için