messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
Niye sende akk yok muGeç bence
Ttnetli olup tek sıkıntı çekmeyen tek benim galiba
Var ama 6 yıldır kullanıyorum bir sorun olmadı.Niye sende akk yok mu
M.h yi arayıp ayda 6-7 defa arıza kaydı bıraktım. Ama hala düzelmedi. Neden olarak Port değişikliği yazıyor arıza kaydının sonucunda ama ufacık bir portu 2 aydı nasıl takmıyorlar anlamıyorum.150 kb indirme mi?
Kazıklanıyorsun dostum m.h. nasıl düzeltmiyor onu
banada port demişlerdiM.h yi arayıp ayda 6-7 defa arıza kaydı bıraktım. Ama hala düzelmedi. Neden olarak Port değişikliği yazıyor arıza kaydının sonucunda ama ufacık bir portu 2 aydı nasıl takmıyorlar anlamıyorum.
Türknete geçsem mi diye biraz kararsızım
Ne kadar bir süre içerisin de düzelttiler sizinki ni ?banada port demişlerdi
aradım bi kaç kere bi3-4 günde düzelttilerNe kadar bir süre içerisin de düzelttiler sizinki ni ?
benimki ni bir düzeltemedi gittileraradım bi kaç kere bi3-4 günde düzelttiler
Türksat nasıl peki ? hizmet kalitesi?Doping Dediler İyi Puding Yediler
Ben Türksata Geçerdim
benimki ni bir düzeltemedi gittiler
Türksat nasıl peki ? hizmet kalitesi?
Siz şehirde mi ikamet etmektesiniz yoksa kasaba, köy, yayla gibi yerlerde mi ? Ben yaylada ikamet etmekteyim. Türksatın alt yapısı varmıdır buralara yoksa ttnetin alt yapısınımı kullanıyor acaba .. Eğer ttnetin alt yapısını kullanıyorsa hiz aynı olur benceBen 3 Ay Kadar Kullandım Hiçbir Sıkıntı Görmedim Sadece Verdikleri Modem Biraz Kötü Başka Modem Takınca Hiçbir Problem Olmaz Diye Düşünüyorum Bana Göre Kaliteli İnternet Satıyorlar
bizde köy yerindeyiz ssadece ttnet vaer sanırımSiz şehirde mi ikamet etmektesiniz yoksa kasaba, köy, yayla gibi yerlerde mi ? Ben yaylada ikamet etmekteyim. Türksatın alt yapısı varmıdır buralara yoksa ttnetin alt yapısınımı kullanıyor acaba .. Eğer ttnetin alt yapısını kullanıyorsa hiz aynı olur bence
Aradım. bulunduğum yerde Türksatın altyapısı olmadığı için abone olamıyorum malesef.Ben Şehirde İkamet Ediyorum Merkezde.
---
Türksat Uydunet Abone Merkezine Bir Danış Derim Danışmadan Kendine Hemen Bir Yol Çizme Bence
Aradım. bulunduğum yerde Türksatın altyapısı olmadığı için abone olamıyorum malesef.
Yukarıda belirttiğim gibi. Download yaparken max. 150kb a kadar çıkabiliyorum.Peki Senin İnternetinin Hızı Mgbt Kağıt Üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?