TTNET Ortak Kota Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
TTNET Ortak Kota Kampanyası
Arkadaşlar yukarda başlıkda belirtigim gibi.ben ttnetin TTNET Ortak Kota Kampanyası denen bir tarifesi var.Yarın gidip alacagım.genelde ben ttnetten memnunum .Benim sormak istedigim ttnetin 3 g olaı nasıl.Hız konusu ,kapsamao olayı.yani nerde cekiyor nerde cekmiyor.bunları ögrenmek istiyorum.varmı ttnetin 3 g kullanan.fiyat hakkında yorum lazım degil cünkü orası şimdilik benim icin önemsiz.tavsiye edermisiniz ve kullanan varsa lütfen tecrüblerini yazarmı.şimdiden teşekkür ederim
[h=1][/h]

- - - Eklendi - - -

yokmu bir bilgisi olan

• Beğen
Tepkiler: oguzalp44

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
yokmu yardımcı olacak..ttnet 3 g hakkında ne düşümüyorsunuz

EwiLMaN

Üye
ttnetin 3g si avenın kapsadığı yerler kadar 3g kullanırsın kapsamadığı yerlerde edge

oguzalp44

oguzalp44

Üye
ttnet in kendi 3 g si yok avea ile ortak avea nın vınn ı veriyorlar avea nın kapsama alanı na göre değişiyor bulunduğun bölgede 3 varsa mükemmel 15 gb den sonra hız 128 kps ye düşer

TeAmo42

TeAmo42

Üye
bu ortak kota tam olarak nasıl? Vın olarak mı alıyoruz yoksa simkart gibi birşey mi veriyorlar? Telefonda kullanılıyor mu yani ben pek anlamadım?

komando04

komando04

Üye
güzel gerçekten

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
vınn ile beraber verilen simkartı telefona taktım orda bile calıştır.ama simkart aramalara kapalı sırd data.ben şu an memmnum vallah.evde ve dişarda sınırsız internet.hatta ben vınnı anneme verdim o kendine evinden giriyor bende kendi evimden adls ile giriyorum.sonucta ortak kota ne olsa.ama tek sorun var onu cözemedim. bu ttnet 3g de dns ayaları nasıl oluyor?

plusnettr

plusnettr

Üye
Dikkat edin. Kota 8GB vs olabilir. Bu da şu şekilde oluyor her ikisinin de kullanımı verilen 8GB kotadan düşüyor. Ay sonunda da supriz kota aşım bedelleri yansıtabilir.

terlik2

Üye
Kotasız kampanyalar ?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Ortak kota kampanyasında kotasız bir tarife yok ve film indiren video izleyen biri için gereksiz bir kampanya.. Adsl i sürekli aman kotam dolmasın diye kasa kasa kullanmak oluyor bu tarife.. ttnetin ayrı olarak satılan 3g paketleri var hemde sadece 18-20 lira.. 4GB kotalı.. Evdede 20mbit sınırsız aldımmı tamamdır.. 70tl + 20 = 90 liraya canavar gibi internet..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Yada bana 8mbit evde yeter diyorsanız o da sizin seçiminiz tabi..
Sınırsız ortak kota var galiba ama hız durumu nedir bakmadım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt