ttnet kullanan herkez baksın bana yardımcı olsun (bilgilerinizi bekliyorum)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
ttnet kullanan herkez baksın bana yardımcı olsun (bilgilerinizi bekliyorum)
arkadaşlar bu e-mail ttnet attım ama cevap vermediler halen neredeyse 5 kere felan attım ama hala cevap yok attıgım msj şimdi buraya yazcam lütfen bana bir yol gösterecek msj yazınız..

E-mail;
Merhabalar zamanında 1 mhps kullanmakta olduğum interneti yanılmıyorsam 2.15 TL daha ödüyerek 8 mhps hızına geçmiştim. ve internetimdeki hız artışı gözle görülen cinstendi. fakat ertesi gün internetimde sık sık kopmalar meydana geldi.. ve bazen hiç gelmdiği oldu bunun üzerine çağrı merkezlerinizi aradım gerekli bilgileri sundum. ve bana bulunduğum ilçedeki mahallenin 8 mhps hızını desteklemediğini (altyapı yetersiz) söyleyip sorunun giderebilmesi için hızımı 1 mhps düşereceğini söyledi . düşürdükten sonra internetim düzeldi. fakat ben 8 mhps hızından yararlanmak istiyorum ve suan 8 mhps ücreti veriyorum fakat 1 mhps kullanıyorum. sizden ricam hızımı 2 mhps yükseltebilirmisiniz . fiyatta deyişiklik olmucak şekilde. ama böyle bir sansımız varmı ?

evet arkadaşlar bu msj gönderdim ama hiç bana karşılık yazmadılar benim ne yapmam gerekiyor şuan bilgisi olan varmı. bu konuda cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

DSJSPextes

DSJSPextes

Üye
İnternet hızlandırıcı programlr kullan interneti çok hızlardırıyor

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
İnternet hızlandırıcı programlr kullan interneti çok hızlardırıyor

1 MB internet hızını 8 MB hortlatacak değil ya.Arkadaşım 8MB parası odeyıp 1MB internet kullanman haksızlık.Bu haksızlığa dur demen için durumu anlat gerekirse sert çık bunlar nezaketten anlamaz çünkü.Sayelerinde kavgacı ruhum gelişti.Ayrıca altyapının yetersiz oldugu bir yerde ne hakla 8MB kadar tarife geçiş işlemini onayalrlar buda ayrı bir merak konusu

qirL1903

qirL1903

Üye
e-mail olarak deilde arayıp söLesen daha cok ilgilenirler..

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
e-mail olarak deilde arayıp söLesen daha cok ilgilenirler..
wala bunlar insan deilki. aradım kaç defa işte efendim hata işlem kaydı oluştırdum en kısa sürede haledecz bi sürü hikaye okuolar.. :off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt