Birde üstadım birşey dikkatimi çekti. Hani bu fw linlerini 2x4 4x4 5x4 falan diye veriyorsunuz ya, 4x4 veya 5x4 ü yükledikten sonra ayarlardan telefonun yazı tipi boyutunu büyük olarak seçtiğinizde menü 2x4 oluyor zaten. Buda güzel bişey ben sırf menü görünümü yüzünden fw atıyordum...
Saygılar.
Telefonda denedim mükemmel oldu. Eline ,Emeğine sağlık kardesim. Sevdim
linki zahmet olmazsa yenilermisin ?
Ovi Maps 3.06 ile kullanmanız için Türkiye Haritası Dosyayı indirdikten sonra zipteki dosyaları hafıza kartındaki E:\cities\diskcache klasörüne çıkartın:
kötüköylü abi ben bu senin bundan önceki n97 mini 4*5 lik fw yi kullanıyorum yalnız bir sorunum var bu video/tv uygulaması video klipler klasöründeki videoları görmüyor bunu düzelttinmi bu fw de
Telefonda denedim mükemmel oldu. Eline ,Emeğine sağlık kardesim. Sevdim
linki zahmet olmazsa yenilermisin ?
Ovi Maps 3.06 ile kullanmanız için Türkiye Haritası Dosyayı indirdikten sonra zipteki dosyaları hafıza kartındaki E:\cities\diskcache klasörüne çıkartın:
kötüköylü abi ben bu senin bundan önceki n97 mini 4*5 lik fw yi kullanıyorum yalnız bir sorunum var bu video/tv uygulaması video klipler klasöründeki videoları görmüyor bunu düzelttinmi bu fw de
Telefonun hafızası c: değil arkadaşım. Telefoun hafızası RAM'i yani, c: ise sistemin yüklendiği flash bellek kısmı. 150 mblik dosyanı kendisi de z:'ye(ROM'a) atılıyor yanlış bilmşyorsam, karıştırmışsın sen olayları
Yanlışsam düzeltin.
en güncel fw bu galiba ben kötüköylü senin daha önceki fw ni kullanıyorum çok memnunun
bunamı geçsem napsam
en iyisi bu fw midir acaba sizin kullandıgınız