trident wt3 paramparça oldu:DD

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkantel

Üye
    Konu Sahibi
trident wt3 paramparça oldu:DD
:hmmmöncelikle herkeze selammm arkadaşlar ben şimdi elimde trident wt3 vardı eve girdim kardeşimin kolu telefona değdi telefon yere tüştü ve 3 parça oldu o 3 parçayı sizlere sayıyımmm telefonun ön yüzü arka kapak vede pil olarak 3 parça oldu her neyse ben parçaları birleştirdimmm telefonu açmaya çalışıuyorummm ama telefon açılmıyor her neysee ben 2 gün durdum öle aras kargoya verdik telefonuu trident servise götürmeleri içinn kargoya verelii 4 gün oldu sanırımm heralde şimdi telefonumun gelmesini dört gözle bekliyorum sizlere burada şunu açıklıyım telefona mutlaka kılf veya koruyucu bir şey takın benden size tavsiye demedi demeyin sonra sizde böle olursunuz allah korusun uyarımı ciddiye alın lütfen şimdiden okduğunuz için teşekür ederim........saygılarımlaaaa......furkantellll:hmmm

yolcu20

Üye
asdfasfpsdfsmadpf gecmıs olsn kardesm inş kanser felan olmmısıtr :D

furkantel

Üye
    Konu Sahibi
telefonun bozulması değilde kaç günde kapıma gelir daha çok onu merak ediyorum:D

altundalserdal

Üye
vay kayserili arkadaşım akşam akşam iyi güldük.iyi birşey olmuş gibi sırıtıyorsun birde valla helal olsun :D takdir ettim doğrusu

Cindyrella00

Cindyrella00

Üye
Gecmis olsun... Mutlaka koruyucu kilif kullanmak lazim... Bende cok kez dustu. Ama Allahtan birsey olmadi (:

mbulur

Üye
Kanunen en fazla 30 iş gününde (cumartesi de kanunen iş günüdür) gelmesi gerekir. Buda 5 hafta demektir. Kargo süresiyle birlikte en geç 38 gün gibi eline geçmiş olmalıdır. Ne zaman geleceğini bilemem ama en fazla olması gereken süreler yazdığım gibi.

furkantel

Üye
    Konu Sahibi
bilgi için saol teşekür ederim deeee biraz fazla değilmi yaaa 38 gün :D bnce fazla sizce?:D

Cindyrella00

Cindyrella00

Üye
Bencede fazla (:

furkantel

Üye
    Konu Sahibi
elbette

hakan2434

hakan2434

Üye
geçmiş olsun ancak sen trident den o telefonu dör gün on dört ggün biraz zor
ben ssadece ek ran altındaki toz ve hoparlör arızasına 22 gün bekledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt