TRİDENT wt-9 almak istiyorum bazı sorularım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
patlıcannn

patlıcannn

Üye
    Konu Sahibi
TRİDENT wt-9 almak istiyorum bazı sorularım var
arkadaşlar bn wentto f003 kullanıyorum ama dokunmatikten sıkıldım. Bu sefer trident deneyim dedim ve wt-9 hoşuma gitti. Bu telefonda buluetooth varmı ve cihazda tv wifi gibi özellikler kullanmıcam sadece arama yapıp mesaj çekicem görüntü için alıorum bozulma yaratırmı
cevaplarınızı bekliyorum lütfen ...

Gonzz

Üye
Telefon sağlam, ekran görüntüsü olsun genel görüntü harika, joysticki çok iyi çalışıyor, menüler arası dolaşması çok zevkli, wifiyle msneyle çok işim olmadığı için onlar hakkında birşey diyemiyecem... telefonla çok konuşan biri değilim, sadece gündelik kullanım için aldım, verdiğim parayı fazlasıyla hakediyor, pişman değilim, Q klavye kullanıyorsan mesaj rahat yazarsın, dışa iyi ses veriyor, yalnız benim telefonun sevmediğim bir huyu var, hepsinde böylemidir bilmiyorum... birisini aradığımda telefon çalma sesi az geliyor, telefonu açtığında konuşma sesi normal ama, ben memnunum şimdilik telefonumdan

patlıcannn

patlıcannn

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler aydınlattığın için galiba alıcam gibi gözüküyor

Darkkek

Üye
Bende aldım Cuma günü süper telefon kardeş. Java oyunlarda n73 gibi ekranı olmadığından sağda beyazlık bırakabiliyor ama çoğu oyun kabul ediyor bünyesinde bu oyun açısından güzel.

Müzik açısından süper arkadaşın telefonundan(Samsung MODEL) daha iyi ses veriyor MAŞALLAH. Ayrıca WİFİ süper çekiyor yani wireless mükemmel. Facebook, twitter, opera mini, skype, ebuddy, MSN, Word dosyalarını açmaya yarıyan program vb. daha bir sürü şey içinde ;)

Kamerası 1.3 MP olmasına karşın gayet güzel. Böyle biraz güneş giren eve arkanı dönük çek %100 NET.

Video oynatıcı da var mümkün olduğunca net videolar yükle ki Telefonda görüntü bozulmasın Yoksa bu özelliğide süper video oynatma.

TV ve Radyo özelliği mükemmel.

BlackBerry Bold 9000 başlangıç menü ve görüntü olarak birebir aynı. Özelliklerde yakın arasındaki fark 1 milyar ;)

Trident w-t9 320 ise BlackBerry bold 9000 tam 1 milyar 320 :)

O yüzden sana Şiddetle tavsiye ederim. Mutlaka al.

Daha bir sorun varsa beklerim.

szgnsr

szgnsr

Üye
wifi si felan da süper iş yerindeki koblosuz inretnetten denedim wifi si gayet iyi çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt