Trident alcaklar yAda almak istemeyenler mutlaka okuyun !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

windtalkers34i

windtalkers34i

Üye
    Konu Sahibi
Trident alcaklar yAda almak istemeyenler mutlaka okuyun !!!!
öncelikle herkese slm.
2005 yılında nokia nın ilk dokunmatik teli olan 7710 aldım kullandım..hala bende ..2008 yılında n95 aldım ama ekranı arııza yaptı 3 sefer servise verdim kvk beşiktaş şubesi 1. sefer yaptı 2. serferde buna insan sağlıgına zararlı bir madde sürülmüş bu madde başka bi servise yani garanti dışı müdahale olmuş diye ürünü iade etti..çok kızdım çünkü kendilerinden başkasına vermemiştim yetkililere ulaşmak istedim sonuç hüsran..bakırköydeki servise hiç bişi olmamış gibi göürüp verdim 3 gün sonra tel yapıldı diye aradılar gidip aldım..sordum olumsuz bişi yok dediler öbür servisin iade fişini verdim önce bocaladılar sonra bizsize dönücez dediler hala dönecekler..demek istedigim bi ürünü alırken alt yapısı çok önemli..müşteri memnuniyeti servis ağı onu marka yapar kalite yapar elbette hangi marka olursa olsun hata arıza olabilir önemli olan satarkan verilen söz ve güvenin satış sonundada devam etmesi...
ben wt-2 trident aldım ..yaklasık 2 haftadır kullanıyorum..fakat telde bazı eksik ve kusur oldugunu düşündüğüm konular vardı ve onlara maille bbu görüşlerimi yolldaım..
şimdi size trident firma teknik servisi ile yaşadıgım olayı anlatacagım bunu okuduktan sonra herkesin çin telleri ile olan bakış açıları değişecek..almak isteyen almak istemeyen herkes bu olaydan dersler çıkaracağına eminim..
çok yakında firma ile olan mail tel konuşamaları satışı yapan yer ve sonuç hakkında ama olyın 2-3 gün içinde sonuçlanmasını bekliyorum..en sağlıklı ve doğru paylaşımı yapacağım..

trgy67

Üye
Bende almayı planlıyordum cevabını bekliyorum dostum.

alixkandemir

Üye
Allah sabır ve kolaylık versin onb. windtalkers

burak135

Üye
İnşallaj güzelce tamir edilir.Kardeş sorun neydi dokunmatik ekranı kötü diyorlar doğru mu?

fbsk1907

Üye
bişey yazıyosun sonunu getirmiyorsun her foruma yazmışsın ama devamı yok ..

asi_kartal_007

Üye
ya bırakın bu işleri ne alaksı var trident çin malı deil %100 tüğrk malı alacaksınız w-t3 alın harika bi telefon garitiylede problem yaşamassınız ben alalı bir yıl oldu hiç bozulmadı daha sapa sağlam

kademyurumez

kademyurumez

Üye
herkese slm bende W t9 var çok memnunum en azından tamamen türk malı değerlerimize sahip çıkalım. Ayrıca bir problem olursa trident in internet adresinden mail atın onlar size en kısa zamanda geri dönüyolar nerdenmi biliyorum çünkü ben yaptım. saygılar.

ksaltik

Üye
herkese slm bende W t9 var çok memnunum en azından tamamen türk malı değerlerimize sahip çıkalım. Ayrıca bir problem olursa trident in internet adresinden mail atın onlar size en kısa zamanda geri dönüyolar nerdenmi biliyorum çünkü ben yaptım. saygılar.

Arkadaşım Trident W-T9 aldım türk malı diyorsun. Konunun olduğu forum bölümüne bak :) Çin Malı Telefonlar diyor :) 2.si ne biliyormusun Trident Çin Malını Türk Malı diye satıyor :) W-T9 aldım memnunum diyorsun evet eğer sadece telefon için kullanıyorsan eminim memnunsundur....Dokunmatik konusunu sormuş arkadaş Youtub@ da W-t3 olarak arama yapın ya da trident w-t3 orda bir ürün incelemesi var :) orda dokunmatiğin nasıl olduğunu görürsünüz. Birde alibaba.com adresine girip alacağınız telefonun Çin'de ki fiyatına bakın burda Trident'in fiyatlarının KAZIK olduğunuda görürsünüz. Evet belki diğer markalarında üretim maliyetleri farklı değildir ama işletim sistemi, yazılım, tasarım vesaire pekçok konu var. Trident telefonlar ucuz sahte telefonlar bu gerçeği hala anlayıpta kavrayamayanlara hayret ediyorum. Kameraları var 1.3 MP ki bu yeterlidir normal fotoğraf kalitesinde resim çekmek için. Fakat kamera lensleri o kadar kalitesiz ki :) Türkiye'de ki en pahalı telefonlar şu anda Trident telefonlar T1000'nin Çinde ki perakende fiyatı 50 Dolar. Çinden sipariş verirseniz bir adet de olsa gönderirler. T1000 telefonun türkiyede ki fiyatı 320-350 TL yani 5 katı :). İnanmayanlar araştırabilirler. Evet servis olayı diceksiniz. 5 tane çinden bu telefondan isteyin eminim sizi 2 yıldan garanti süresinden daha fazla idare eder ve teknik servisde beklediği tamir sürelerinide kullanım süresi kaybına uğraöazsınız. Ve yine yedek parçayıda kilo işi satıyo çinliler zaten 100 kere gönderseniz tridente koymaz tamiri :) Ha teknik servise gittiğinizde sakın tartışmayın dayak yiyenlerim olduğuna bizzat şahit oldum. Aynı fiyata aynı özelliklere sahip başka markalar var onları öneririm. Kim SAR değeri ölçümü yapıyor Türkiye'de bu telefonlara kimse Çin'den aldıkları raporu veriyolar bitti. Birde bu telefonlara bişey yükleyemezsiniz yüklesenizde çalışmaz JAVA belleği diyeyim basitçe düşük olduğundan bişey çalıştıramazsınız.

İsteyen alsın uyarmadı da demesin. :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Kadem Bey şaka yapmış W-t9 konusunda baksanıza bilgilerine

"
Konular: 1​
Aldığı Teşekkür: 0​
Telefon: samsung omnia 2​
Gsm: Vodafone

"

Telefon Samsung Omnia kullanıyormuş :) Yada W-T9'a Samsung Omnia kapağımı geçirdin

md07

Üye
Trident gerçekten gelişiyor. Bu dönüşüm aslında A2000 ile başladı diyebilirim. Şimdi ise A1000 daha yoğun özellikli. Ben A2000 ile sim kartsız da olmak üzere navigasyon bile kullanıyorum. Root ve güncelleme şart gibi dursa da, cihazlarda hafıza genişliği de bu eksiği tamamlayabilir. Bu da A1000 de düşünülmüş... Ele para vermeyin. Çin malı olmadığına ben de eminim. Türkiye elektronik yatırım ve gelişmeye zaman ayırmaya başlamıştır.

fthylmaz

Üye
arkadaşlar aranızda Trident ck-2008 kullanan var mı cevap verirseniz memnun olurum